Εάν συμμετείχες σε reality μόδας...τι θα φορούσες;

Αλήθεια, έχεις σκεφτεί ποιες θα ήταν οι στυλιστικές σου επιλογές αν ήσουν διαγωνιζόμενη σε ένα πολυσυζητημένο παιχνίδι της τηλεόρασης; Τι θα φόραγες άραγε όταν ήξερες ότι θα σε κρίνουν όχι μόνο οι κριτικοί αλλά και οι ανταγωνιστές σου; Σίγουρα κάτι πολύ καλό ώστε να δώσεις τις καλύτερες εντυπώσεις.

Για να μπούμε στο κλίμα, εκτός από εκπληκτικό και άψογο στυλ πρέπει να έχεις και ένα ευφάνταστο concept (με χιούμορ) για να παρουσιάσεις. Θέλει δηλαδή να έχεις φαντασία και όρεξη γι’ αυτό που κάνεις..

Με αυτό τον συλλογισμό

θα σου παρουσιάσω 4 outfits (με θεματολογία βεβαίως) που κατά τη γνώμη μου θα σε ταξίδευαν στην κορυφή και θα έκλεβαν τις εντυπώσεις! Οπότε αν ποτέ πάρεις την απόφαση να δηλώσεις συμμετοχή θα έχεις ήδη έτοιμες ιδέες.

Υ.Γ.1: Αν περιμένεις ότι παρακάτω θα διαβάσεις κάτι συνηθισμένο, τότε κάνεις μεγάλο λάθος.

Υ.Γ.2: Όλα τα παρακάτω αποτελούν αποτέλεσμα μυθοπλασίας και οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι εντελώς συμπτωματική

Outfit #1: Black & White για φαγητό βράδυ

Αγαπητοί συμπαίκτες και σεβαστή κριτική επιτροπή,

Σήμερα έχουμε επέτειο 2 χρόνων με τον σύντροφό μου και θα πάμε σε ένα καλό εστιατόριο. Πριν λίγο όμως ανακάλυψα ότι εκείνος με απατά με μια πολύ καλή μου φίλη και σκοπεύω να του ανακοινώσω απόψε ότι χωρίζουμε. Επέλεξα ένα Black &White σύνολο που αποτελείται από ένα στενό μαύρο φόρεμα που εκφράζει την δραματικότητα της κατάστασης, ένα γούνινο λευκό παλτό που δίνει μια αριστοκρατική φινέτσα, γιατί πάνω απ’ όλα θα παραμείνω κυρία. Λευκά παπούτσια με τακούνι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως απειλητικό μέσο (#not) και μια τσαντούλα για τα απολύτως απαραίτητα.

Parisian Off Shoulder Notch Front Bodycon Dress (29,00 €) [Περισσότερα]Γυναικείο Γούνινο Παλτό Λευκό (79,00 €) [Περισσότερα]Λευκά Δερμάτινα Μποτάκια (79,00 €) [Περισσότερα]Replay faux-δερμάτινη τσάντα μαύρη με αλυσίδα (99,00 €) [Περισσότερα]

Outfit #2: Πρώτο ραντεβού στο σουβλατζίδικο «Η φωλιά του αχόρταγου»

Αγαπητοί συμπαίκτες και σεβαστή κριτική επιτροπή,

Έχω απόψε ραντεβού, αλλά όχι ένα συνηθισμένο. Ο τύπος έχει βρει το νόημα της ζωής και μάλλον ξέρει πολύ καλά ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Γι’ αυτό και θα βρεθούμε στο αγαπημένο του σουβλατζίδικο(!) Είπα λοιπόν να βάλω κάτι απλό και διακριτικό, χωρίς όμως να στερηθώ την κομψότητα και το στυλ που απαιτεί ένα πρώτο ραντεβού. Γι’ αυτό λοιπόν επέλεξα ένα boyfriend jean με σκισίματα και λουλουδένιες λεπτομέρειες (γιατί πάνω απ’ όλα είμαι και ρομαντική) και ένα υπέροχο γούνινο τσαντάκι που ταιριάζει υπέροχα και φυσικά οι γόβες είναι για να μου θυμίζουν την περίσταση που βρίσκομαι.

Boyfriend τζιν (87,00 €) [Περισσότερα]Ροδακινί γυναικεία πλεκτή μπλούζα με τσόκερ (9,00 €) [Περισσότερα]Γκρι Γούνινο Τσαντάκι (24,00 €) [Περισσότερα]

Outfit #3: Η μηχανόβια που έκλεψε τον γαμπρό από την εκκλησία!

Αγαπητοί συμπαίκτες και σεβαστή κριτική επιτροπή,

Πριν λίγο ανακάλυψα ότι ο έρωτας της ζωής μου παντρεύεται μια άλλη και όπως καταλαβαίνετε το προσκλητήριο (που δεν έλαβα ποτέ) μου έπεσε από τα χέρια! Πήρα λοιπόν μια τρελή απόφαση να πάω στην εκκλησία με την μηχανή, να του εκδηλώσω τα συναισθήματά μου και να τον πάρω μαζί μου πριν δώσει όρκους αιώνιας αγάπης με μια ξένη. Έτσι φόρεσα ένα απλό μίνι νυφικό γιατί δεν ξέρεις αν η επόμενη στάση είναι κάποιο απομονωμένο ξωκλήσι, ένα δερμάτινο jacket γιατί πάνω στην μηχανή έχει μια ψύχρα και τακουνάκια για να μην ξεχνάμε ότι πάνω απ’ όλα πάμε σε γάμο.

TFNC WEDDING Bandeau Chiffon Mini Dress (20,00 €) [Περισσότερα]Dorothy γόβα γκρι (50,00 €) [Περισσότερα]Δερμάτινο μπουφάν Schott (307,00 €) [Περισσότερα]

Outfit #4: Η «πήγα στον γάμο μόνο για το φαγητό»

Αγαπητοί συμπαίκτες και σεβαστή κριτική επιτροπή,

Βρέθηκα προσκεκλημένη σε ένα γάμο αγνώστου ζευγαριού και λοιπόν στοιχείων. Μάλλον μπέρδεψαν τις διευθύνσεις και εκ παραδρομής το όνομά μου βρίσκεται στην λίστα των καλεσμένων και για τη δεξίωση. Το μόνο κίνητρο για να πάω; Ο μπουφές! Βάζω λοιπόν κάτι σχετικά απλό. Ένα φόρεμα με τούλι για να μην φαίνονται τα παραπάνω κιλά που θα έχω κατά την αναχώρησή μου και φυσικά το παλτό μου έχει μεγάλες τσέπες γιατί δεν μου αρέσει να πετάω το φαγητό που περισσεύει. Τα παπουτσάκια είναι άνετα και βολικά και το τσαντάκι κλασσικό και διακριτικό. Κάπως έτσι θα είμαι σαν μια από εκείνες τις παρουσίες που κανείς δεν γνωρίζει και όταν τις ρωτάνε από ποιανού σόι είναι, λένε του γείτονα.

Μακρύ φόρεμα με τούλι (31,00 €) [Περισσότερα]Παλτό με 3/4 Καμπάνα Μανίκια & Φόδρα στο Εσωτερικό (25,00 €) [Περισσότερα]Κόκκινες γόβες (49,00 €) [Περισσότερα]Βραδινό τσαντάκι (22,00 €) [Περισσότερα]

Όπως κατάλαβες τα θέματα είναι άκρως χιουμοριστικά και είναι μόνο για reality μόδας. Ωστόσο τα σύνολα φυσικά και μπορείς να τα υιοθετήσεις!

Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να δω στα σχόλια γνώμες και ίσως βαθμολογίες για κάθε ένα από τα 5 concept-outfits. Αν σας άρεσε πολύ πείτε τι concept θα θέλετε να δείτε. Θα περιμένω!

Keywords
Τυχαία Θέματα