Μικρός και εύκολος οδηγός για να «καθαρίσεις» και να οργανώσεις την ντουλάπα σου!

Πόσες φορές αδειάζουμε όλη την ντουλάπα πάνω στο κρεβάτι για να βρούμε ρούχα που έχουμε καταχωνιάσει στις γωνίες και δεν τα έχουμε φορέσει σχεδόν ποτέ από τότε που τα πήραμε;! Δεν θα ήταν πολύ πιο εύκολη η επιλογή του καθημερινού σου look αν η ντουλάπα σου ήταν περισσότερο οργανωμένη;! Μήπως ήρθε η στιγμή να αποχωριστείς τα πράγματα που δεν φοράς πλέον;! Ο φόβος του αποχωρισμού είναι κάτι εύκολο να ξεπεράσεις αν πάρεις την απόφαση πως η ντουλάπα σου πρέπει να οργανωθεί!

Το μόνο που χρειάζεται είναι να κλέψεις μερικές ώρες απ’ τον ελεύθερό σου χρόνο και να ακολουθήσεις τις συμβουλές που θα σου δώσω παρακάτω!

Αρχικά θα πρέπει να κινηθείς με το πλάνο ότι θα χωρίσεις τα ρούχα σου σε 3 ομάδες:

1. Αυτά που θα κρατήσεις

2. Αυτά που θα πετάξεις

3. Αυτά που θα χαρίσεις

Έπειτα για κάθε ένα ρούχο που διαλέγεις θα πρέπει να κάνεις την εξής ερώτηση:

«Το έχω φορέσει τους τελευταίους 6 μήνες;» Αν απαντήσεις «ναι», τότε κρέμασέ το στη ντουλάπα σου, αλλά αν απαντήσεις «όχι» συνέχισε να διαβάζεις…

Αφού, λοιπόν, απάντησες «όχι» στην παραπάνω ερώτηση πρέπει να δοκιμάσεις το ρούχο και να δεις αν σου κάνει! If it fits you… κάνεις την επόμενη ερώτηση «φαίνεται ωραίο πάνω σου»; Αν απαντήσεις ότι είναι τέλειο πάνω σου, τότε το κρατάς, αλλά αν είναι απλά “okay!” τότε πάμε στην επόμενη ερώτηση…

«Είναι βρώμικο, ξεθωριασμένο, σκισμένο.. κτλ»; Αν «όχι» τότε είναι μια πολύ καλή ιδέα να το δωρίσεις σε κάποια φίλη σου ή σε κάποιο ίδρυμα… Αν «ναι» τότε απλά το πετάς!

Και κάπως έτσι θα κρατήσεις τα κομμάτια που πραγματικά φοράς και ίσως κάνεις κάποιο άλλο άτομο χαρούμενο με τα κομμάτια που θα χαρίσεις!

Πάρε την απόφαση και οργανώσου! Good luck!

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Ntynomai