Κολάν: φέτος είναι η χρονιά τους!

Όπου και αν κοιτάξουμε, όποια τάση και αν εξερευνήσουμε, όπoιο περιοδικό και αν ανοίξουμε θα δούμε παντού κολάν, φορεμένα και συνδυασμένα με κάθε τρόπο!

Τα κολάν φέτος φεύγουν από το γυμναστήριο και γίνονται ένα από τα πιο ευέλικτα ρούχα που μπορούμε να επιλέξουμε, αρκεί να το συνδυάσουμε σωστά.

Σαφέστατα υπάρχουν τα μονόχρωμα, τα οποία κολακεύουν περισσότερο τις γυναίκες με καμπύλες και φοριούνται με φαρδιά πουλόβερ και μποτάκια ή με ζακέτες και μποτάκια.

Υπάρχουν πια μαύρα κολάν πολύ εντυπωσιακά που κερδίσουν τα βλέμματα.

Είναι

τα καθαρά αθλητικά με διάφορα prints τα οποία συνδυάζονται υπέροχα με μονόχρωμες μπλούζες. Φοριούνται εντός και εκτός γυμναστηρίου για πιο casual εμφάνιση.

Είναι όμως και αυτά που είναι δερμάτινα ή τύπου δερμάτινα, μπορούν να φορεθούν με άνεση και στις βραδινές εμφανίσεις και να κάνουν τη διαφορά. Επίσης συνδυάζονται κει με πιο ροκ τρόπο, όπως με biker boots για εμφανίσεις πιο νεανικές και ανεπιτήδευτες.

Τα κολάν έχουν μπει στην καθημερινότητα μας, είναι άνετα και τα θέλουμε στη ντουλάπα μας. Επειδή όμως αναδεικνύουν και κάθε ατέλεια, φροντίζουμε το πάνω μέρος να είναι ικανό να την καλύπτει απόλυτα. Τέλος, το μυστικό είναι να επιλέγουμε καλής ποιότητας κολάν και πολύ σφιχτά ως προς το υλικό τους, δείχνουν και το σώμα μας πιο σφιχτό.

PCP κολάν κερασί (39,00 €) [Περισσότερα]PCP κολάν μαύρο ματ (39,00 €) [Περισσότερα]Adidas SP ID Tight (26,00 €) [Περισσότερα]Ελαστικό παντελόνι δερματίνη (28,00 €) [Περισσότερα]Γυναικείο δερμάτινο κολάν FIGL (29,00 €) [Περισσότερα]Υφασμάτινο κολάν με τσέπες (13,00 €) [Περισσότερα]Γυναικείο κολάν American Vintage καφέ (27,00 €) [Περισσότερα]Χειροποίητο γυναικείο κολάν με σχέδιο (37,00 €) [Περισσότερα]Κολάν (59,00 €) [Περισσότερα]Κολάν (59,00 €) [Περισσότερα]Σετ κολάν & τοπ (49,00 €) [Περισσότερα]Σετ κολάν & τοπ (59,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα