Οι γούνες έγιναν η απόλυτη τάση. Εσύ θα αντισταθείς;

Φουντωτές, χαρωπές και φυσικά οικολογικές, παίζουν παιχνίδια με τα χρώματα και την διάθεσή μας. Είχαμε συνηθίσει να τις βλέπουμε από παλιά να κοσμούν πανωφόρια, μπουφάν και παλτό. Πλέον με χαρακτήρα που αρμόζει σε αυτή την δεκαετία, πρωταγωνιστούν σε μπλούζες , τακούνια, τσάντες, κοσμήματα και γενικότερα σε κάθε κομμάτι που μπορεί να βρεθεί σε μια γυναικεία ντουλάπα.

Η γούνα είναι πολυτελής «λεπτομέρεια» στην εμφάνισή σου που σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη. Ο φυσικός της όγκος χαρίζει ένα αίσθημα υπεροχής, κύρους και αυτοπεποίθησης ακόμη και αν την συνδυάσεις με τα πιο απλά κομμάτια της

γκαρνταρόμπας σου.

Φυσικά μια βόλτα στα μαγαζιά και λίγα story στο instagram, είναι αρκετά για να σε πείσουνι ότι η ντουλάπα σου την έχει ανάγκη . Επίσης σημείωσε κάπου πως ταιριάζει σε κάθε στυλ και το αναβαθμίζει. Υπάρχουν πολλά σχέδια που είμαι σίγουρη πως θα τα λατρέψεις από την πρώτη στιγμή που θα την πιάσεις στα χέρια σου.

Πώς να φορέσεις:

Τα γούνινα μπουφάν.

Είναι ένα από τα πιο εκκεντρικά κομμάτια και γι’ αυτό το υπόλοιπο σύνολο πρέπει να είναι απλό. Για παράδειγμα, ένα total black outfit αποθεώνεται με μια γούνα σε έντονο χρώμα. Επειδή όμως υπάρχει κίνδυνος να υπερφορτωθείς χωρίς να το καταλάβεις, τα αξεσουάρ πρέπει να είναι διακριτικά. Ακόμη φρόντισε σε αυτή την εμφάνιση να μην υπάρχουν άλλες γούνινες λεπτομέρειες. Καταλαβαίνεις γιατί.

Τα γούνινα γιλέκα.

Είναι ένα στοιχείο που θα τραβήξει γρήγορα τα βλέμματα χωρίς να προσθέτει δόσεις υπερβολής στην εμφάνισή σου. Εδώ λοιπόν είσαι πιο ελεύθερη στις επιλογές σου αρκεί πάλι να μην υπάρχουν και άλλα γούνινα αξεσουάρ.

Μπλούζες με γούνινες λεπτομέρειες.

Γιατί οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά. Είναι τόσο ζεστές που μερικές φορές το πανωφόρι δεν είναι απαραίτητο. Είναι άνετες, απαλές και θα αγαπηθούν πολύ. Όχι μόνο από εσένα αλλά και από εκείνους που θα ζητούν να σε πάρουν αγκαλιά επειδή τους θυμίζεις το αρκουδάκι που είχαν στο Δημοτικό.

Τα γούνινα αξεσουάρ.

Αναβαθμίζουν ακόμη και την πιο απλή εμφάνιση και πείθουν όλους ότι έχεις ξεχωριστό στυλ. Από την πιο μικρή λεπτομέρεια σε ένα σκουλαρίκι μέχρι και μια τσάντα ντυμένη με αυτό το ύφασμα. Η ποικιλία είναι μεγάλη και ικανοποιεί όλα τα γούστα. Επέλεξε αυτό που σου ταιριάζει και μπορείς να το υποστηρίξεις.

Πειραματίσου. Τόλμησε να δοκιμάσεις τα στυλιστικά σου όρια και θα βγεις σίγουρα κερδισμένη. Μην ξεχνάς την λεπτομέρεια που κάνει κάθε εμφάνιση να ξεχωρίζει. Το χαμόγελό σου!

Προτεινόμενα προϊόντα:

Μπουφάν γυναικείο Toi-Moi (129,00 €) [Περισσότερα]Μπουφάν απο συνθετική γούνα γυναικείο (65,00 €) [Περισσότερα]Γούνα γυναικεία σε πολλά χρώματα (50,00 €) [Περισσότερα]Λευκή Γούνα (41,00 €) [Περισσότερα]Ζακέτα γούνινη (19,00 €) [Περισσότερα]Γκρι Γούνινο Γιλέκο (16,00 €) [Περισσότερα]Φάκελος μονόχρωμος γούνινος (14,00 €) [Περισσότερα]Σκουφάκι Πλεχτό με Αυτάκια Γούνινα (6,00 €) [Περισσότερα]Γούνινος Λαιμός-Κασκόλ Μπεζ (29,00 €) [Περισσότερα]Καμηλό γούνινη λαβή (10,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα