Μαύρο σορτς: το απαραίτητο!

Κάθε καλοκαίρι γράφουμε ύμνους για τα denim σορτς και τα λευκά όμως το μαύρο είναι το πιο ευκολοσυνδύαστο και δίνει και τη δυνατότητα να φορεθεί και το βράδυ σε πιο επίσημες εκδηλώσεις.

Μαύρο σορτς λοιπόν και άπειροι οι τρόποι να συνδυαστεί:

Αρχικά το πρωί ή τις απογευματινές ώρες μπορεί να φορεθεί με ένα τοπ ή με ένα πουκάμισο και νμε

σανδάλια φλατ, espadrilles ή sneakers. Το αποτέλεσμα θα είναι κομψό, δροσερό και πανέμορφο. Αν το outfit το διανθίσετε με τα κατάλληλα αξεσουάρ, όπως boho κολιέ και σκουλαρίκια και όμορφες ψάθινες τσάντες τότε θα σας δικαιώσει.

Όμως το μαύρο σορτς μπορείτε να το φορέσετε και στην παραλία, πάνω από το ολόσωμο μαγιό σας ή με ένα γιλέκο και το μαγιό σας από μέσα.

Τέλος, μπορείτε να το φορέσετε στις βραδινές σας εξόδους. Με ένα εντυπωσιακό τοπ και τα αγαπημένα σας ψηλοτάκουνα πέδιλα ή τις ψηλές σας πλατφόρμες, το αποτέλεσμα θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

Ας δούμε πως το συνδυάζουν οι πιο γνωστές Bloggers, ας πάρουμε ιδέες από τα outfits τους και ας το εντάξουμε στην καθημερινότητα μας. Είναι όμορφο, διαχρονικό, δροσερό και άνετο και κυρίως έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε άπειρους συνδυασμούς.

Και οι δικες μας προτάσεις.

Γυναικείο Καλοκαιρινό Σορτσάκι (20,90 €) [Περισσότερα]Ψηλόμεσο Σόρτς (9,99 €) [Περισσότερα]Γυναικείο Σόρτς Ψηλόμεσο Μαύρο (13,41 €) [Περισσότερα]Γυναικείο Ψηλόμεσο Σορτς Benissimo Μαύρο (9,90 €) [Περισσότερα]Πετσετέ Κοντό Σορτσάκι (11,94 €) [Περισσότερα]Γυναικείο Κοντό Τζιν Σόρτς (35,90 €) [Περισσότερα]Ψηλόμεσο Σορτς Με Πιέτες Και Κουμπιά (9,90 €) [Περισσότερα]Μαύρο Σόρτς (6,95 €) [Περισσότερα]Γυναικείο Σόρτς Toi & Moi Μαύρο (34,93 €) [Περισσότερα]Μαύρο Σόρτς Γυναικείο (14,94 €) [Περισσότερα]Σόρτς Αθλητικό Γυναικείο (14,95 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα