Παιδικά τζιν: Τα απαραίτητα!

16:05 9/8/2017 - Πηγή: Ntynomai

Φαντάζομαι πως πάνω κάτω για τους ίδιους λόγους που αγαπάμε εμείς τα τζιν παντελόνια τα αγαπούν εξίσου και τα παιδιά, καθώς διακρίνονται για τη μοναδική άνεση και ευελιξία που προσφέρουν, συνδυάζονται με τα περισσότερα ρούχα που έχουμε και κυρίως μπορούν να φορεθούν στις περισσότερες περιστάσεις και τις περισσότερες ώρες της ημέρας.

Τα παιδικά τζιν λοιπόν είναι ένα ρούχο πασπαρτού καθώς μας δίνει τη δυνατότητα για άπειρους συνδυασμούς. Μπορεί τώρα

το καλοκαίρι να φορεθεί στη βόλτα με άνεση, το Φθινόπωρο καθημερινά στο σχολείο, στα φροντιστήρια αλλά και στις εξόδους των παιδιών, ειδικά αν είναι έφηβοι.

Το να συνδυάσεις στο κοριτσάκι σου το τζιν παντελονάκι με μία χαριτωμένη μπλούζα είναι ότι πιο εύκολο και πρακτικό, ενώ στα αγοράκια εκτός από μπλούζες μπορεί να το συνδυάσεις και με πουκαμισάκια.

Τον χειμώνα είναι ιδανικός συνδυασμός με πουλόβερ και ζεστά μποτάκια!

Το αγαπημένο ρούχο των μεγάλων είναι και από τα πιο αγαπημένα των παιδιών, κοιτάζουμε να είναι άνετο και να μην στενεύει το παιδάκι, ειδικά εκείνα τα παιδιά της πιο μικρής ηλικίας που χρειάζονται μεγάλη άνεση στις κινήσεις και στα παιχνίδια τους.

Ίσως είναι τέλος από τα λίγα ρούχα που η άποψη των παιδιών σχετικά με τη μόδα και των γονιών συγκλίνει! Ζήτω το τζιν λοιπόν!

Παντελόνι Τζιν (24,50 €) [Περισσότερα]Παντελόνι Τζιν (24,90 €) [Περισσότερα]Βρεφικό Τζιν Παντελόνι Για Αγόρια (11,20 €) [Περισσότερα]Βρεφικό Τζιν Παντελόνι Για Κορίτσια (10,80 €) [Περισσότερα]Βρεφικό Τζιν Παντελόνι Για Αγόρια (10,80 €) [Περισσότερα]Βρεφικό Τζιν Παντελόνι Για Κορίτσια (10,00 €) [Περισσότερα]Παντελόνι τζιν (24,90 €) [Περισσότερα]Παιδικό Τζιν Παντελόνι Levi's (37,90 €) [Περισσότερα]Παντελόνι τζιν (23,40 €) [Περισσότερα]Παιδικό Παντελόνι Τζιν (16,20 €) [Περισσότερα]Παιδικό Παντελόνι Τζιν (16,20 €) [Περισσότερα]Παιδικό Τζιν Παντελόνι Slim Fit (16,90 €) [Περισσότερα]Παιδικό Τζιν (50,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα