Τα νέα sneakers για άντρες είναι απλά ακαταμάχητα!

15:45 5/8/2017 - Πηγή: Ntynomai

Τα sneakers είναι ένα είδος παπουτσιού ευκολοφόρετο, καθώς πλέον συνδυάζεται με τα πάντα και πολύ βολικό και εύχρηστο. Κάθε χρόνο κυκλοφορούν άπειρα πια σχέδια από όλα τα brands, σχέδια που διακρίνονται για τη μοναδική κομψότητά τους και τον ακαταμάχητο σχεδιασμό τους.

Πάμε να δούμε όλα τα νέα μοντέλα που κυκλοφορούν, που θα δώσουν extra Πόντους στο στυλ

σας και θα κάνουν τη διαφορά.

Με ένα μοναδικό συνδυασμό σχημάτων, γωνιών και υλικών, τα extreme limited παπούτσια NMD_R2 συνδυάζουν την αισθητική με την καινοτομία των τεχνολογιών της adidas! Η σύγχρονη κατασκευή τους και τα τολμηρά τους στοιχεία συνδυάζονται με επιτυχία σχηματίζοντας ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια αθλητικών! Διαθέτουν πάνω μέρος από adidas Primeknit και εφαρμογή σαν κάλτσα. Η ιδιότητα επιστροφής ενέργειας σε κάθε βήμα σας επιτρέπει να τρέχετε γρηγορότερα και να έχετε μια πιο ελαφριά αίσθηση και EVA στην ενδιάμεση σόλα.

Adidas Originals (119,90 €) [Περισσότερα]Adidas Nmd (97,90 €) [Περισσότερα]Adidas Originals (179,95 €) [Περισσότερα]

Τα παπούτσια Nike Air Huarache είναι η ανανεωμένη εκδοχή ενός κλασικού μοντέλου για το στίβο, σχεδιασμένο με τεχνολογία Dynamic Fit για καθημερινή χρήση. Οι χαρακτηριστικές λεπτομέρειες αποδίδουν φόρο τιμής στο αυθεντικό σχέδιο του Tinker Hatfield του ’91, με προστατευτικό φτέρνας σε δύο χρώματα και επένδυση νεοπρενίου.

Nike Air Huarache Run Ultra Br (114,99 €) [Περισσότερα]Nike Air Huarache Run Ultra (104,70 €) [Περισσότερα]Nike Air Huarache (96,95 €) [Περισσότερα]Nike Air Huarache (100,79 €) [Περισσότερα]Nike W Air Huarache Run Ultra (94,81 €) [Περισσότερα]Nike Womans Air Huarache Run (132,90 €) [Περισσότερα]

To ανδρικό ζευγάρι Nike Air Max Flair, διαθέτει ένα κομψό άνω μέρος που θα αγκαλιάσει το πόδι και θα χαρίσει απόλυτη άνεση και υποστήριξη. Επιπλέον το Max Air θα χαρίσει ελαφριά απορροφήση των κραδασμών.

Nike Air Max Flair (183,90 €) [Περισσότερα]Nike Air Max Flair (183,90 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα