Ένα κόσμημα “οικογενειακό”

Όπως και να το κάνουμε ένα ιδιαίτερο μενταγιόν στο λαιμό μιας γυναίκας δείχνει πολύ όμορφα. Τον στολίζει και τον αναδεικνύει, ενώ παράλληλα συμπληρώνει την κάθε της εμφάνιση. Προσωπικά μου αρέσουν πολύ τα μικροσκοπικά, τα λιτά, τα μινιμαλ μενταγιόν που περιλαμβάνουν μια λεπτή αλυσίδα ή ένα κορδόνι και ένα μικρό, διακριτικό μοτίφ στο μέσο τους. Ο λόγος που τα επιλέγω είναι γιατί μπορώ να τα φορώ κάθε ημέρα και να πηγαίνουν με σχεδόν οτιδήποτε και αν έχω επιλέξει να φορέσω κάθε φορά!

Τελευταία όμως βλέπω ότι είναι

πολύ στη μόδα τα μενταγιόν με “θέμα” την οικογένεια!

Βρίσκω ότι για μια μαμά είναι μια πολύ όμορφη επιλογή ένα μενταγιόν, τα στοιχεία του οποίου θα της θυμίζουν συνεχώς τα μέλη της οικογένειάς της, όσους αγαπά. Τέτοιου είδους κολιεδάκια είναι και μια πολύ εύστοχη επιλογή ως δώρο σε μια γυναίκα, που είναι και μαμά.

Οι επιλογές στα υλικά, τα χρώματα και τα σχέδια είναι πραγματικά πολλές και έτσι θα βρείτε σίγουρα και εσείς αυτό που ταιριάζει στα γούστα και την περίπτωσή σας, αν αποφασίσετε να αποκτήσετε το δικό σας μενταγιόν ή να δωρίσετε ένα σε μια φίλη σας.

Ατσάλι, χρυσό, ασήμι... Λευκό, κίτρινο, ρόζ...

Με γονείς και παιδάκια....

Με πατουσάκια και καρδούλες....

Όποιο και αν είναι το γούστο σας και όποια και αν είναι η οικογενειακή σας κατάσταση, μπορείτε να βρείτε το μενταγιόν που θα ταιριάξει στην περίπτωση σας, αν σας αρέσει και εσάς αυτή η ιδέα!

Παρακάτω σας δείχνω μερικά από τα σχέδια που ξεχώρισα εγώ...

Χρυσό κολιέ οικογένεια Κ14 021450 (177,00 €) [Περισσότερα]Κολιέ Από Ασήμι 925 Ροζ Επιχρυσωμένο Με Οικογένεια PE70275 (41,00 €) [Περισσότερα]Κολιέ Από Ασήμι 925 Ροζ Επιχρυσωμένο Με Πατουσάκι EX18410 (27,00 €) [Περισσότερα]Κολιέ Από Ασήμι 925 Επιπλατινωμένο Με Πατουσάκι EX18405 (27,00 €) [Περισσότερα]Κολιέ Από Ασήμι 925 Ροζ Επιχρυσωμένο Μαμά Με Ματάκι EX18367 (36,00 €) [Περισσότερα]Βραχιόλι Από Ασήμι 925 Επιπλατινωμένο Με Μαμά KO23570 (31,00 €) [Περισσότερα]Κολιέ οικογένεια μπαμπάς μαμά και παιδί κορίτσι από ρόζ επιχρυσωμένο ασήμι με μαργαριτάρι (29,00 €) [Περισσότερα]Κολιέ οικογένεια μπαμπάς μαμά και παιδιά αγόρι και κορίτσι από επιχρυσωμένο ασήμι (35,00 €) [Περισσότερα]Κολιέ οικογένεια μπαμπάς μαμά και παιδί αγόρι από επιχρυσωμένο ασήμι με μαργαριτάρι (29,00 €) [Περισσότερα]Κολιέ οικογένεια μπαμπάς μαμά και παιδιά 2 κορίτσια και ένα αγόρι από ρόζ επιχρυσωμένο ασήμι (40,00 €) [Περισσότερα]Κολιέ οικογένεια μπαμπάς μαμά και παιδιά 3 αγόρια από επιχρυσωμένο ασήμι (40,00 €) [Περισσότερα]Κολιέ οικογένεια μπαμπάς μαμά και παιδί αγόρι AK-1008G (33,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα