Αντρικά φούτερ: Τα αγαπημένα!

Δεν υπάρχει άντρας που να μην αγαπά τα φούτερ, όχι μόνο για την χαλαρότητα και την άνεση που προσφέρουν αλλά κυρίως γιατί θυμίζουν τις πιο cosy στιγμές μας, τις ώρες στο σπίτι, στον καφέ, στις αθλητικές δραστηριότητες, στο παιχνίδι και στις εκδρομές με τα παιδιά.

Τα φούτερ αποτελούν ίσως ένα από τα πιο cool ρούχα που μπορεί να έχει ένας άντρας στη ντουλάπα του. Είναι πιο φαρδιά, συνδυάζονται με φόρμα παντελόνι, denim αλλά και υφασμάτινα, ενώ το Outfit ολοκληρώνεται με αθλητικά παπούτσια και το αγαπημένο σας jacket!

Πλέον τόσο τα brands αθλητικών ειδών όσο και εκείνα των αντρικών

ενδυμάτων εν γένει έχουν εντάξει στις συλλογές τους τα φούτερ ως ένα από τα πιο βασικά ενδύματα, έτσι για το λόγο αυτό κυκλοφορούν σε πολλά σχέδια και χρώματα, αντικατοπτρίζοντας έτσι τις ανάγκες κάθε άντρα, καλύπτοντας κάθε στυλ, κάθε οπτική, κάθε ανάγκη.

Εσείς δεν έχετε παρά να διαλέξετε μέσα από μία μεγάλη γκάμα αυτό που θα σας κάνει κλικ, αυτό που ταιριάζει στο στυλ σας. Δεν ξεχνάμε πως το αγοράζουμε πάντα στο μέγεθος μας -δεν είναι ωραίο, ειδικά το φούτερ, να δείχνει πολύ στενό πάνω μας, αλλά άνετο και χαλαρό! Τέλος, το φούτερ σας εγγυάται υπέροχες χειμερινές casual εμφανίσεις, με στυλ!

Adidas ESS LIN P/O FT [Περισσότερα]Adidas BB Camo HD [Περισσότερα]VISENT Φούτερ με κουκούλα [Περισσότερα]Ανδρική μπλούζα φούτερ με κουκούλα Superdry Sweat Shirt Store Tri M20002FPF1 [Περισσότερα]Ανδρικό Φούτερ Jack&Jones [Περισσότερα]MERONA Γκρι Πλεκτό [Περισσότερα]Μπλούζα φούτερ με φερμουάρ και στάμπα στην κουκούλα, 100% βαμβάκι #916 [Περισσότερα]Ανδρικό φούτερ Gildan [Περισσότερα]Ανδρικό Φούτερ Dnm Blue [Περισσότερα]Ανδρικό Φούτερ Loyal [Περισσότερα]Φούτερ cotton gsecret με στάμπα & κουκούλα [Περισσότερα]Funky Buddha Essential [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα