Δέρμα και φέτος!

Οι τρόποι να το συνδυάσεις είναι άπειροι, γι' αυτό και αποτελεί μία από τις πιο σταθερές και σίγουρες επιλογές μας κάθε φθινόπωρο και χειμώνα, για το πρωί αλλά και για το βράδυ. Άνετο, rock και sexy, το δερμάτινο παντελόνι ένα από τα πιο αγαπημένα μας κομμάτια τα τελευταία χρόνια, φέτος αλλάζει σιλουέτα, στυλ και μήκος, και το βρίσκουμε σε πιο πρωτότυπες εκδοχές.

Το κλασικό biker, οι cropped culottes, παντελόνες από δερματίνη αλλά και σε στυλ

jogger, είναι οι κυριότερες από τις επιλογές μας. Εσείς ποιό θα διαλέξετε;

Συνδυάστε άφοβα με το αγαπημένο σας t-shirt και με sneakers για ένα καθημερινό cool look, ενώ για τα βραδινά cocktail, κρατήστε ό,τι φοράτε και αντικαταστήστε μόνο τα παπούτσια με τις αγαπημένες σας γόβες, για ένα πιο chic αποτέλεσμα.

Παντελόνι από απομίμηση δέρματος (41,99 €) [Περισσότερα]ΦΑΡΔΥ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ STUDIO ΔΕΡΜΑ (169,00 €) [Περισσότερα]ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΑΠΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ (35,95 €) [Περισσότερα]Alter Ego Pants (50,98 €) [Περισσότερα]Παντελόνι από μαλακό δέρμα (183,45 €) [Περισσότερα]ACNE STUDIOS Hunter leather culottes (1.500,00 €) [Περισσότερα]EMILIO PUCCI Leather tapered pants (1.890,00 €) [Περισσότερα]PREMIUM LEATHER CULOTTES (195,00 €) [Περισσότερα]LEATHER-LOOK PEG LEG TROUSERS (46,00 €) [Περισσότερα]ASOS Premium Leather Mansy Trousers (142,86 €) [Περισσότερα]Ganni Boxing Shorts in Leather (321,44 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα