Blazers are back!

Τα αγαπημένα μας σακάκια είναι και πάλι εδώ! Πιο μοντέρνα, σε πιο περίτεχνα χρώματα και υφάσματα από ποτέ! Τα σακάκια είναι από τα αγαπημένα μας κομμάτια γιατί πέρα από τα fashion trends πρόκειται για κομμάτι που αποτελεί επένδυση για κάθε γυναικεία ντουλάπα. Είναι άνετα, φοριούνται όλες τις ώρες και μπορούν να συνδυαστούν εύκολα σχεδόν με όλα τα outfit μας.

Φέτος, διαλέξτε ένα blazer σε ιδιαίτερο print ή ύφασμα ή αν σου αρέσει το κλασικό ντύσιμο περισσότερο, προτίμησε ένα

σε κλασική γραμμή, μονόχρωμο. Το σημαντικό στην επιλογή του blazer είναι η καλή εφαρμογή γι' αυτό διαλέξτε προσεκτικά το blazer σας ανάλογα με το σωματότυπο αλλά και το καθημερινό σας ντύσιμο. Αυτή τη σεζόν αγαπάμε ιδιαίτερα τα σακάκια σε γραμμή kimono και τα boyfriend blazers που μας δίνουν πιο χαλαρή διάθεση. Η επιλογή δική σας!

River Island Jersey Blazer (57,14 €) [Περισσότερα]River Island Winter Floral Blazer (68,57 €) [Περισσότερα]ASOS Longline Blazer in Hammered Crepe (78,57 €) [Περισσότερα]Leaves blazer (55,95 €) [Περισσότερα]Soft blazer with tuxedo collar (79,95 €) [Περισσότερα]Straight cut leopard print blazer (89,95 €) [Περισσότερα]ΚΙΜΟΝΟ TEXTURED (49,99 €) [Περισσότερα]SUIT JACKET OLAYA (29,99 €) [Περισσότερα]RED DUSTER JACKET (75,00 €) [Περισσότερα]BEIGE LUREX TWEED BLAZER (55,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα