Με σβηστά φώτα στο θάνατο: Νεκρά δύο παιδιά που έκαναν κόντρες με μηχανάκια [εικόνες]

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι του χωριού Μαριολάτα Φωκίδας από τον χαμό δύο νέων παιδιών της περιοχής. Το τραγικό περιστατικό συνέβη το βράδυ της Παρασκευής, όταν σύμφωνα με πληροφορίες του Lamiareport.gr τα δύο παιδιά ηλικίας 16 και 20 ετών έκαναν κόντρες με τα μηχανάκια τους με σβηστά φώτα στον κεντρικό δρόμο της Μαριολάτας, που συνδέει τη κοινότητα με την Λιλαία και το Πολύδροσο.

Αυτός ήταν ο λόγος που σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 21χρονος οδηγός του κίτρινου αυτοκινήτου που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση να μην τους αντιληφθεί...

Από τη δυνατή σύγκρουση σκοτώθηκε

επί τόπου ο 16χρονος από τη Μαριολάτα, ενώ λίγες ώρες αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή και ο 20χρονος, ο οποίος είναι Αλβανικής υπηκοότητας και διέμενε με την οικογένειά του επίσης στη Μαριολάτα.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου είναι Βουλγαρικής υπηκοότητας και νοσηλεύεται τραυματισμένος στο νοσοκομείο της Άμφισσας. Προανάκριση για το θανατηφόρο τροχαίο κάνει το Α.Τ. Γραβιάς.

1 από 4 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Φωτογραφίες: polydrososparnassou.blogspot.gr

The post Με σβηστά φώτα στο θάνατο: Νεκρά δύο παιδιά που έκαναν κόντρες με μηχανάκια [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα