Δέκα απαραίτητα κομμάτια για κάθε γυναίκα

Υπάρχουν κάποια βασικά για την γκαρνταρόμπα μας κομμάτια, τόσο προσαρμόσιμα, που αντέχουν στο χρόνο, συνδυάζονται με τα πάντα κυριολεκτικά, τα φοράμε ξανά και ξανά, κομμάτια που πραγματικά μας είναι απαραίτητα. Σήμερα, κάναμε μια λίστα με αυτά, για να σιγουρευτείτε ότι θα είστε εφοδιασμένες με τα βασικά για κάθε περίσταση.

1.Και ξεκινάμε με το κλασικό σακάκι. Άσπρο ή μαύρο, κάθε γυναίκα κάποια στιγμή το έχει χρειαστεί. Στο γραφείο, σε κάποια επίσημη περίσταση, αλλά και στην καθημερινή μας βόλτα για να ισορροπήσει ένα casual ντύσιμο.


Black longline blazer (45,00 €) [Περισσότερα]
Σακάκι
Only (40,00 €) [Περισσότερα]

2.Τζιν μπουφάν για κάθε εποχή. Και επειδή μόλις μας πιάνει λίγο η άνοιξη, όλες λίγο πολύ έχουμε μια πιο ρομαντική διάθεση και είμαι σίγουρη ότι ανυπομονούμε να το φορέσουμε με φλοράλ φορεματάκια και μποτάκια!


ASOS Denim Jacket (49,34 €) [Περισσότερα]
Μπουφάν Gas Jeans (76,81 €) [Περισσότερα]

3.Biker Jacket (Μαύρο δερμάτινο μπουφάν). Τα λόγια είναι περιττά για αυτό το μπουφάν, πιστεύω ότι είναι η καλύτερη επένδυση και μάλλον όλες μας πλέον το διαθέτουμε σε τουλάχιστον ένα χρώμα.


Markus Lupfer Leather Biker Jacket (155,82 €) [Περισσότερα]
Μπουφάν Harley-Davidson (254,40 €) [Περισσότερα]

4.Οι Άγγλοι το λένε LBD ( little black dress), εμείς το λέμε μαύρο φορεματάκι. Όπως και να το πεις πάντως, αυτό το μικρό μαύρο φόρεμα είναι πραγματικά θαυματουργό, και παρόλο που είναι μαύρο, μας έχει βγάλει ασπροπρόσωπες άπειρες φορές. Γιατί όταν «δεν έχεις τι να βάλεις», πάντα καταλήγεις εκεί!


πλεκτό midi little black dress (72,80 €) [Περισσότερα]
Φόρεμα στενό μπροκάρ με χιαστί πλάτη (40,20 €) [Περισσότερα]

5.Pencil μαύρη φούστα. Κλασική και κολακευτική, κάθε γυναίκα νιώθει πιο γοητευτική και συγχρόνως πιο σοφιστικέ, φορώντας μια φούστα, που μόνο προκλητική δεν είναι. Η αυστηρή της γραμμή μέχρι τώρα την έκανε ιδανική για επαγγελματικά ραντεβού, αλλά σε συνδυασμό με ένα crop top, και τα κατάλληλα αξεσουάρ μπορεί πολύ άνετα πλέον να φορεθεί και βράδυ.


Φούστα μίντι ότομαν (18,60 €) [Περισσότερα]
Black jersey tube skirt (16,00 €) [Περισσότερα]

6.Μαύρο υφασμάτινο παντελόνι. Ακόμη ένα κομμάτι που μπορούμε να φορέσουμε σε πολλές περιστάσεις κάνοντας ακόμα περισσότερους συνδυασμούς.


Παντελόνι Lucy Paris (36,00 €) [Περισσότερα]
Παντελόνι Υφασμάτινο Freddy (71,96 €) [Περισσότερα]

7.Τζιν «σωλήνας». Ένα ελαστικό τζιν παντελόνι, είναι πάντα χρήσιμο, κυρίως για τις μέρες που απλά δεν έχουμε και πολύ όρεξη να στολιστούμε, διότι ναι, σε όλες μας συμβαίνει αυτό. Μερικές μέρες, θέλουμε κάτι απλό και άνετο, μπορεί ίσως και απλά να βιαζόμαστε και φυσικά αυτό που ψάχνει το μάτι μας όταν βιαζόμαστε είναι ένα τζιν παντελόνι γιατί πολύ απλά, δεν χρειάζεται να ξοδέψουμε χρόνο για να σκεφτούμε με τι θα το συνδυάσουμε.


skinny jeans (55,00 €) [Περισσότερα]
superskinny jeans (40,00 €) [Περισσότερα]

8.Άσπρο πουκάμισο. – Γιατί πολύ απλά συνδυάζεται με και με τα δέκα κομμάτια της λίστας.


Πουκάμισο με Τρουκς (44,00 €) [Περισσότερα]
Glamorous Πουκάμισο με Πούλιες (31,21 €) [Περισσότερα]

9.Μαύρες γόβες. Αξία ανεκτίμητη.


Βlack leather platform pumps (100,00 €) [Περισσότερα]
Black pumps (75,00 €) [Περισσότερα]

10. Μπαλαρίνες, μοκασίνια, ένα ζευγάρι flat παπούτσια πάντα είναι χρήσιμο. Και ευτυχώς χωράνε και στην τσάντα μας.


Killah flats (35,10 €) [Περισσότερα]
Point Rivets Black Flat Shoes (65,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα