Αυτό το Πάσχα….

Αυτό το Πάσχα θα περπατήσω κάθε δρόμο, θα νιώσω την Άνοιξη, θα νιώσω μοναδικά, θα μυρίσω κάθε μυρωδιά, θα βιώσω την κατάνυξη. Αυτό το Πάσχα θα φτιάξω τσουρέκι να μυρίσει το σπίτι, θα πάω στον Επιτάφιο, θα ψάλλω το "Αι γενεαί πάσαι". Αυτό το Πάσχα θα δείξω την αγάπη μου σε αυτούς που το αξίζουν, θα φτιάξω κατασκευές με το παιδί μου, θα κάνουμε άπειρες αγκαλιές.

Αυτό το Πάσχα θα απαλλαχτώ από τα πρέπει και τα μη, θα φορέσω ανάλαφρα φορέματα, θα βγάλω το μακιγιάζ, θα αφήσω τα μαλλιά μου, θέλω να νιώσω ελεύθερη. Αυτό το Πάσχα θα αφήσω το φως να μπει μέσα στην καρδιά μου. Αυτή την Ανάσταση θα πάω από νωρίς στην εκκλησία, θέλω να νιώσω το μυστήριο από την αρχή.

Αυτό το Πάσχα θα δω φίλους, θα καθίσουμε με τις ώρες στον ήλιο, θα ανοίξουμε τις αγκαλιές και τις καρδιές μας. Αυτό το Πάσχα θα ανοίξω πιο πολύ το σπίτι, θα έρθουν όσοι αγαπώ να φάμε μαζί μαγειρίτσα, να καθίσουμε την Κυριακή του Πάσχα να χαρούμε, να γελάσουμε, να χορέψουμε, να αγαπηθούμε.

Το Πάσχα είναι η γιορτή της εμπειρίας. Η γιορτή της Άνοιξης. Η γιορτή του συναισθήματος. Είναι η γιορτή που μας δίνει την ευκαιρία να βρούμε πάλι τους συγγενείς μας, τους φίλους μας, η γιορτή που μας δείχνει το δρόμο να γεμίσουμε με εμπειρίες αισθήσεων τα παιδιά μας.

Η γιορτή της αγάπης.

Keywords
Τυχαία Θέματα