Romper: Tο απόλυτο θηλυκό ρούχο!

Υπάρχει ένα ρούχο που δεν συγκρίνεται με όλα τα άλλα. Ένα ρούχο, που αναδεικνύει στο μέγιστο βαθμό τη θηλυκότητα, την εκτοξεύει στα ύψη. Οι μίνι ολόσωμες φόρμες, αγγλιστί rompers, έχουν bohemian αισθητική επιρροή, είναι sexy και χαλαρές και το πιο σημαντικό, μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ, αλλάζοντας απλά τα αξεσουάρ.

Το πρωί με σανδάλια ή espadrilles θα σας συνοδεύσουν στην πόλη ή στο νησί, το βράδυ στο μπαράκι ή στο club

με ψηλοτάκουνα πέδιλα θα απογειώσουν το σεξαπίλ σας. Άνετες και in-fashion, με δυο λόγια! Κυκλοφορούν σε πολλά σχέδια και χρώματα, σε υφές και είδη, το ζήτημα είναι να επιλέξετε εκείνη την ολόσωμη φόρμα, που ταιριάζει στο ύφος και στο στην προσωπικότητά σας. Προσοχή, αν δεν έχετε λεπτά πόδια, τότε προτιμήστε την μακριά εκδοχή της, που καλύπτει ατέλειες και είναι εξίσου θηλυκή και κομψή.

Μην παραλείψετε να συνδυάσετε την ολόσωμη μίνι φόρμα σας με τα πιο stylish clutches το καλοκαιριού ή με εντυπωσιακά κοσμήματα. Επιλέξτε την μονόχρωμη ή μία printed ανάλογα το ύφος που θέλετε να δώσετε.

Προτάσεις Αγοράς

Beige Playsuit With Pockets (27,00 €) [Περισσότερα]CIERA άσπρο (63,70 €) [Περισσότερα]Σαλοπέτα με δαντέλα (15,90 €) [Περισσότερα]Σαλοπέτα Κόκκινη με Ρυθμιζόμενες Ράντες Nadia Lingerie (18,90 €) [Περισσότερα]Ολόσωμη φόρμα σορτς μαύρη (20,31 €) [Περισσότερα]COMBINA Black (42,00 €) [Περισσότερα]FLOW Black (50,40 €) [Περισσότερα]Σαλοπέτα Troll (17,90 €) [Περισσότερα]Γυναικείο ολόσωμη φόρμα Juicy Couture ροζ (63,90 €) [Περισσότερα]MADAM Red (67,00 €) [Περισσότερα]Cutie ολόσωμο σορτς (42,00 €) [Περισσότερα]Ολόσωμο σορτς Juicy Couture φούξια (45,90 €) [Περισσότερα]SHATEL Black (60,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα