Μακριά πουκαμίσα, η καλοκαιρινή!

Η μακριά πουκαμίσα αποτέλεσε hot fashion trend το φετινό καλοκαίρι και είναι από τις τάσεις που όλες μας μπορούμε να ακολουθήσουμε ανεξαρτήτου ηλικίας ή σωματότυπου. Είναι μια πολύ οικονομική αγορά - επένδυση για την γκαρνταρόμπα σας μιας και μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ και με πολλούς διαφορετικούς τρόπους!

1. Σαν μίνι φόρεμα

Mε ζώνη ή χωρίς, με ψηλοτάκουνα ή σανδάλια, με μποτάκια ή αθλητικά, για βόλτες στην

πόλη ή για βραδινή έξοδο…

2. Σαν μακρύ φόρεμα

Συνδυασμένη με flat παπούτσια και το αγαπημένο σας t-shirt ή φανελάκι, φορεμένο από μέσα για μια πρωινή βόλτα, ενώ για το βράδυ τα ψηλοτάκουνα και οι πέρλες θα δημιουργήσουν μια sexy but classy βραδινή εμφάνιση…

3. Σαν πανοφώρι

Είναι μια καλή επιλογή που θα αντικαταστήσει το σακάκι ή το μπουφάνγια τα βράδια του καλοκαιριού και του φθινοπώρου. Ανάλογα με το ύφασμα που θα επιλέξετε μπορείτε να παίξετε με τους συνδυασμούς μια και μπορείτε να το φορέσετε πάνω από τζιν, κολλάν, εφαρμοστό παντελόνι, σορτσάκι, μίνι φόρεμα και ανάλογα με τα αξεσουάρ πρωί ή βράδυ.

Extra tip

Για πρωινές εμφανίσεις επέλεξε μια καρώ ή τζιν πουκαμίσα, αντίθετα η μονόχρωμή ενδύκνειται για βόλτες από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Προτάσεις Αγοράς

Πουκάμισο μακρύ jean (19,92 €) [Περισσότερα]ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΤΖΙΝ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ (40,40 €) [Περισσότερα]Μακριά ριγέ ζακέτα (27,50 €) [Περισσότερα]Μακρύ καρό πουκάμισο (25,00 €) [Περισσότερα]Πουκάμισο καρώ γυναικείο (11,20 €) [Περισσότερα]Limited edition πουκάμισο με ανοιχτή πλάτη (39,00 €) [Περισσότερα]LA FABBRICA del LINO Αμάνικα πουκάμισα (47,00 €) [Περισσότερα]Πουκάμισα γυναικεία (62,90 €) [Περισσότερα]ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΡΟΖ (25,10 €) [Περισσότερα]ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΜΑΚΡΥ BEPAMAN (23,30 €) [Περισσότερα]ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΜΑΚΡΥ BEPAMAN (23,30 €) [Περισσότερα]ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΜΑΚΡΥ ΚΟΡΑΛΙ (23,30 €) [Περισσότερα]Μακριά πουκαμίσα (39,50 €) [Περισσότερα]Πουκαμίσα με κουμπιά στο γιακά (12,72 €) [Περισσότερα]
Keywords
Αναζητήσεις
πουκαμισες μακριες, πουκαμισες μακριες γυναικειες
Τυχαία Θέματα