Denim shorts: Άνεση και στυλ

Ένα από τα αγαπημένα καλοκαιρινά items είναι αναμφίβολα το τζιν σορτσάκι, το οποίο αποτελεί μια διαχρονική αξία και μπορεί να συνδυαστεί με τα περισσότερα καλοκαιρινά σας κομμάτια. Είναι ιδανικό γιατί δίνει ένα χαλαρό και άνετο στυλ όλη την ημέρα με τις κατάλληλες επιλογές.

Τα denim shorts αποτελούν ένα κομμάτι πασπαρτού στην γκαρνταρόμπα σου, καθώς, μπορείς να του δώσεις rock, κομψή ή ρομαντική

διάθεση. Τα τοπ και τα αξεσουάρ είναι αυτά που θα καθορίσουν το τελικό στιλιστικό αποτέλεσμα. Μπορεί να σε συνοδέψει με χαρακτήρα όλες τις ώρες της ημέρας, σε όλες σου τις εξόδους με τις κατάλληλες επιλογές. Το τζιν σορτσάκι μπορεί να συνδυαστεί με χρωματιστά βραχιόλια, ή κολιέ με bohemian επιρροές, για μια δώσεις το χαρακτήρα του beach look. Ακόμα, μπορείς να χαρίσεις στο στυλ σου μια πιο chic διάθεση επιλέγοντας να φορέσεις το denim shorts που "φτάνει" μέχρι το γόνατο.

Για ένα καλοκαιρινό casual outfit μπορείτε να συνδυάσετε το σορτς με ένα μακρύ τοπ, ή ένα άσπρο t-shirt. Για να αναδείξεις με τον καλύτερο τρόπο τη θηλυκότητά σου πρέπει να διαλέξεις το κατάλληλο μάκρος που ταιριάζει στο δικό σου σώμα. Στα σώματα που διαθέτουν καμπύλες ταιριάζουν τα λίγο πιο μακριά. Ενώ, αντίθετα οι λεπτές σιλουέτες αναδεικνύονται καλύτερα με τα πιο κοντά.

Εμείς ψάξαμε για εσάς και σας προτείνουμε τα πιο μοντέρνα denim shorts, για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει:

Vmadele Loose Shorts (19,95 €) [Περισσότερα]Linda Shorts (52,95 €) [Περισσότερα]Li Hotpant (42,95 €) [Περισσότερα]Distressed Cuffed Denim Shorts (16,45 €) [Περισσότερα]Stretch Denim Shorts (12,00 €) [Περισσότερα]Ψηλόμεσο τζιν σορτσάκι με ξέφτια (22,00 €) [Περισσότερα]Denim vintage σορτάκι (16,00 €) [Περισσότερα]Τζιν βερμούδα (19,99 €) [Περισσότερα]Τζιν σορτς (19,99 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα