Oscars 2018: Τα looks που ξεχωρίσαμε!

11:58 7/3/2018 - Πηγή: Ntynomai

Μια από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις έλαβε χώρα και τα σχόλια δίνουν και παίρνουν -είτε αφορούν τα βραβεία αυτά καθαυτά, είτε “σκάνδαλα” και κορυφαίες στιγμές, είτε τις εμφανίσεις των σταρς που έκλεψαν τις εντυπώσεις, άλλοτε για το στυλ τους κι άλλοτε για την… έλλειψή του!

Εμείς ξεχωρίσαμε ορισμένες από τις εμφανίσεις που μας τράβηξαν λίγο περισσότερο το βλέμμα στα 90α Oscars και ομολογουμένως θα θέλαμε σαν τρελές να φορέσουμε αυτές τις εκπληκτικές δημιουργίες! Φίνα υφάσματα, λαμπερά χρώματα, τάσεις και προτάσεις της μόδας

του 2018 φιγουράρισαν πάνω στο κόκκινο χαλί και μαγνήτισαν -όπως και κάθε χρόνο άλλωστε- τα βλέμματα!

Let's see…

H Lupita Nyong’o -την ξέρετε από το Star Wars: The Last Jedi- φόρεσε ένα εκπληκτικό φόρεμα σε αποχρώσεις του χρυσού και του μαύρου, δημιουργία του Versace. Πολύ εντυπωσιακή ήταν και η λεπτομέρεια που κοσμούσε τα μαλλιά της!

Lupita Nyong’o

H Molly Sims έδειξε την προτίμησή της στη λάμψη και το glitter, αλλά και στην ανάδειξη του ντεκολτέ της! Με λιτά κοσμήματα, μπορούμε να πούμε ότι ήταν τόσο, όσο -καμία υπερβολή και καμία έλλειψη στην εμφάνισή της. Το φόρεμά της ήταν δημιουργία του Naeem Khan.

Molly Sims

Η 50άρα Nicole Kidman δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από τις νεότερες παρουσίες της εκδήλωσης, λάμποντας μέσα στην υπέροχη μπλε τουαλέτα Armani Privé και δείχνοντας πιο όμορφη από ποτέ!

Nicole Kidman

Η όμορφη Jennifer Lawrence είχε μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή εμφάνιση με sequin φόρεμα, δημιουργίας Christian Dior. Τα μαλλιά και το makeup της συμπλήρωσαν τέλεια το look!

Jennifer Lawrence

Τον Versace τίμησε και η Jennifer Garner με ένα εντυπωσιακό φόρεμα σε μπλε ηλεκτρικ. Εξαίσιο!

Jennifer Garner

Η όμορφη Zendaya εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με γήινες αποχρώσεις -οι οποίες, πρέπει να παραδεχτούμε, της πάνε τέλεια!- δημιουργίας του Giambattista Valli.

Zendaya

Το χρώμα της χρονιάς -Ultra Violet- επέλεξε να φορέσει η Ashley Judd. Το λιτό φόρεμα Badgley Mischka σε συνδυασμό με τα απαραίτητα κοσμήματα της χάρισε μια εντυπωσιακή εμφάνιση και μας έκανε για άλλη μια φορά να λατρέψουμε αυτό το χρώμα!

Ashley Judd

Η Allison Williams που την είδατε στο “Get out” εμφανίστηκε σαν μια πριγκίπισσα στο κόκκινο χαλί φορώντας Armani σε γήινες αποχρώσεις!

Allison Williams

Υπέροχο το φόρεμα που επέλεξε η Abbie Cornish για να εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί! Κομψό, σύγχρονο με μια νότα vintage και τόσο… μαγευτικό! Άλλωστε δεν θα περιμέναμε τίποτα λιγότερο από τον Elie Saab -δημιουργό αυτού του φορέματος!

Abbie Cornish

Με φόρεμα γαλάζιο -ένα από τα χρώματα που θα πρωταγωνιστήσουν φέτος- έκλεψε τα βλέμματα στα φετινά Oscars η Mirai Nagasu, δημιουργίας του Tadashi Shoji και ήταν σαν να βγήκε από παραμύθι!

Mirai Nagasu

Ξεφεύγοντας από τον ρομαντισμό, η Taraji P. Henson είχε μια από τις πιο σέξι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, φορώντας Vera Wang.

Taraji P. Henson

Φυσικά, υπήρξαν τόσες άλλες όμορφες εμφανίσεις στα φετινά Oscars, ωστόσο αυτές, θα λέγαμε, μας συνεπήραν λίγο περισσότερο!

Εσείς, ποιες ξεχωρίσατε;

Keywords
Τυχαία Θέματα