London is sl[i]ping…

Δεν πέρασε ούτε μήνας από τότε που τελείωσαν οι Παραολυμπιακοί αγώνες και λιγότερο από εβδομάδα από το London Fashion Week 2012, και το Λονδίνο συνεχίζει να φοράει τα καλά του παπούτσια και να …μένει στο σπίτι!

Ο λόγος για τα δημοφιλή εδώ και κάμποσο καιρό slippers. Τα slippers ορίζονταν ως ένα ζευγάρι κλειστής παντόφλας που χρησιμοποιούσαν οι άντρες κυρίως εντός του σπιτιού ή του κήπου τους καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, τους κρύους μήνες του χρόνου

και σε βορειότερες χώρες. Συνήθως είναι φτιαγμένα από μαλακά και ζεστά υλικά, ενώ όντας flat, προσφέρουν άνεση σε αυτόν που τα φοράει.

Τον τελευταίο χρόνο φαίνεται να έχουν κερδίσει έδαφος στις γυναικείες καρδιές, μιας και η αγορά προσφέρει όλο και περισσότερες επιλογές σε όποια επιθυμεί να οικειοποιηθεί το συγκεκριμένο trend.

Βελούδο και ζεστά υφάσματα καλύπτουν συνήθως το καλούπι τους, ενώ ο συνδυασμός τους με πιο edgy στοιχεία διακόσμησης όπως κεντητές νεκροκεφαλές, studs, και μονογράμματα, δημιουργούν ένα παπούτσι για τις περισσότερες ώρες της ημέρας, χαρίζοντας θηλυκότητα και άνεση.

Συνδυάζονται άψογα με παντελόνι ή φούστα και αποτελούν την απόλυτη εναλλακτική της μπαλαρίνας. Από το κλασσικό μαύρο μέχρι το εξαιρετικό leopard, προσδίδουν κομψότητα και κάνουν τη διαφορά σε ένα απλό ντύσιμο. Φορέστε τα με στενά παντελόνια και φαρδιά πουλόβερ ή με midi φούστες και πουκάμισο.

Kαι παρότι το όνομά τους μπορεί να σας θυμίζει ύπνο, μην τα κρατήσετε μέσα…!


River Island Velvet Stud Slipper Shoes (56,87 €) [Περισσότερα]
Eliza Leopard Print Suedette Studded Tab Top Slipper (26,00 €) [Περισσότερα]
Anastasia Purple Suedette Slipper Shoe (20,00 €) [Περισσότερα]
Parie Black Suedette Cat Face Ballet (24,00 €) [Περισσότερα]
Alouissa Black Studded Skull Suedette Slipper Shoe (24,00 €) [Περισσότερα]
River Island Multi Stud Slipper Shoes (42,65 €) [Περισσότερα]
MADELINE TEXTURED SLIPPERS (27,56 €) [Περισσότερα]
MAVERIQ HEAVY STUDDED SLIPPERS (40,08 €) [Περισσότερα]
MADRE HOUNDSTOOTH SLIPPERS (27,56 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα