Ready to rock!

Ακόμα και αν δεν είσαι fan της ροκ μουσικής, το πιο απαραίτητο κομμάτι για την ντουλάπα σου, είναι ενα ροκ μπλουζάκι με στάμπες συγκροτημάτων.

Φόρεσε το με τις ψηλοτάκουνες γόβες σου, τα σταράκια σου, το δερμάτινο τζάκετ, την φούστα με τις παγιέτες, το τζιν σου, την faux γούνα σου! Θα σου δώσει άνεση και ροκ

αέρα στο ντύσιμο σου! Vintage ή καινούρια, επιστράτευσε τα μπλουζάκια του μεγάλου αδερφού, ένα αναμνηστικό μπλουζάκι από μια συναυλία ή μπορείς απλά να επιλέξεις κάποιο από αυτά που σου προτείνουμε σήμερα!
Γιατί, ήταν, είναι και θα είναι πάντα στη μόδα!

Stars on parade στην ντουλάπα μας λοιπόν!

Vintage
ACDC (18,32 €) [Περισσότερα]
PINK FLOYD (18,32 €) [Περισσότερα]
METALLICA (36,65 €) [Περισσότερα]
DEF LEPPARD (21,99 €) [Περισσότερα]Καινούργια
THE WHO (42,65 €) [Περισσότερα]
THE RAMONES (39,81 €) [Περισσότερα]
KISS (25,59 €) [Περισσότερα]
GUNS’NROSES (21,33 €) [Περισσότερα]
THE ROLLING STONES TOUR’82 (39,81 €) [Περισσότερα]
THE SEX PISTOLS (16,35 €) [Περισσότερα]
THE BEATLES (25,59 €) [Περισσότερα]
RUN DMC (25,59 €) [Περισσότερα]
ACDC (21,33 €) [Περισσότερα]
ZZ TOP (12,08 €) [Περισσότερα]

Και να θυμάσαι, δεν πρέπει να φοβάσαι να φορέσεις vintage t-shirts. Το ξεθωριασμένο, δεν σημαίνει και ξεπερασμένο. Κρύβει μια ιστορία πίσω του και αυτό το καθιστά μοναδικό. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα βέβαια. Προσωπικά, προτιμώ τα vintage μπλουζάκια, γιατί όπως και να το κάνουμε, άλλο το αυθεντικό και άλλο η απομίμηση.

Πληθώρα επίσης, από μπλουζάκια με στάμπες συγκροτημάτων μπορείτε να βρείτε στο ebay και στο etsy.com. Οι τιμές των αυθεντικών μπορεί να τσούζουν λίγο βέβαια στο ebay, καθώς κάποιοι τα αγοράζουν όχι μόνο για να τα προσθέσουν στην ντουλάπα τους, αλλά στις συλλογές τους, καθώς μερικά από αυτά μπορεί να ξεπερνάνε και τα 400 ευρώ! Το σίγουρο είναι, πως κομμάτια πασπαρτού όλες χρειαζόμαστε, και αφού αυτά δεν χάνουν και ποτέ την αξία τους, γιατί να μην επενδύσουμε;!

Και φυσικά δεν γίνεται να ροκάρουμε, χωρίς να ακούσουμε αυτό το κομμάτι! Αφιερωμένο σε όλες εσάς!

Keywords
Τυχαία Θέματα