Τάση: Oversized

Ο φετινός χειμώνας προμηνύεται μεγάλος από κάθε άποψη, αφού ρούχα, αξεσουάρ και τσάντες έχουν ένα κοινό παρανομαστή , το xxl μέγεθος.

Στις εβδομάδες μόδας οι περισσότεροι σχεδιαστές παρουσίασαν oversized ρούχα και αξεσουάρ που εντυπωσίασαν και τους πιο απαιτητικούς fashion lovers. Πλεκτά πουλόβερ, φαρδιά φορέματα εντυπωσιακά αξεσουάρ με περίτεχνα υλικά ξεχώρισαν και έκαναν αισθητή την παρουσία τους σε όλες τις επιδείξεις.


Ριχτή μπλούζα (35,00 €) [Περισσότερα]

Φαρδύ t-shirt (39,90 €) [Περισσότερα]
Πλεκτή μακριά ζακέτα (49,00 €) [Περισσότερα]
Μεταλλικό μίνι φόρεμα (69,90 €) [Περισσότερα]
Πλεκτή bοxy μπλούζα με παγιέτες (59,90 €) [Περισσότερα]
Τσάντα Shopping Bag Shiny Sky Blue (42,00 €) [Περισσότερα]

Τα oversized ρούχα είναι άνετα χωρίς όμως να χάνουν την θηλυκότητα τους αφού εάν συνδυαστούν με τα κατάλληλα ρούχα αποτελούν μία ξεχωριστή πρόταση.

Από την άλλη τα oversized αξεσουάρ όπως για παράδειγμα μία τσάντα ή ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου μπορούν να προσθέσουν άλλο ύφος στην εμφάνιση μας.


ASOS PU Patch Detail Sweatshirt (49,76 €) [Περισσότερα]
ASOS Loose Knit Sleeveless Tunic (28,43 €) [Περισσότερα]
Aldo Saurel Stud Shopper (71,08 €) [Περισσότερα]
Zipper bracelet with two chains (12,00 €) [Περισσότερα]
ASOS Three Stone Colour Plate Cuff (17,06 €) [Περισσότερα]

Ωστόσο χρειάζεται προσοχή στον συνδυασμό, για παράδειγμα δεν μπορούμε να φορέσουμε δύο παρόμοια ρούχα, αφού το σύνολο μας θα θυμίζει σακί ή κάτι ανάλογο. Όταν θα επιλέξουμε να φορέσουμε ένα oversized πουλόβερ θα φροντίσουμε να το συνδυάσουμε με ένα skinny jean ώστε το αποτέλεσμα ένα είναι ομοιόμορφο. Το ίδιο ισχύει και με τα αξεσουάρ, ποτέ δεν χρειάζεται ένα σύνολο να είναι παραφορτωμένο.

Keywords
Τυχαία Θέματα