AXDW: Stephan Caras και τολμηροί συνδυασμοί, glamour αποτέλεσμα

Πολυτέλεια και γκλάμουρ ήταν τα βασικά χαρακτηριστικά της νέας δουλειάς του ελληνικής καταγωγής Stephan Caras στην AXDW.

Τολμηρή αλλά ενδιαφέρουσα πρόταση ήταν ο συνδυασμός καρό υφασμάτων με λεπτομέρειες από γούνα, φτερά και bids. Το καρό ύφασμα είναι μια σταθερή αξία που τις τελευταίες σαιζόν έχει κατακλύσει τις πασαρέλες και τις βιτρίνες των καταστημάτων. Ο σχεδιαστής όμως τόλμησε να το συνδυάσει με γούνα, φτερά και χρυσές μεταλλικές λεπτομέρειες, δίνοντας έτσι ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στην πολυτέλεια.

Για τη γυναίκα που θέλει σε μια βραδινή της έξοδο να τραβήξει τα βλέμματα, η συγκεκριμένη επιλογή είναι εγγυημένα πετυχημένη.

Για να υιοθετήσετε τη συγκεκριμένη πρόταση μπορείτε είτε να αγοράσετε και να ράψετε στις τσέπες ή τα τελειώματα των μανικιών πάνω σε ένα καρό σακάκι ή πανωφόρια τα επιπλέον αυτά υλικά που μπορείτε εύκολα να βρείτε στην αγορά σε διάφορα καταστήματα ραπτικής ή υφασματάδικα.

Επίσης μπορείτε απλά να ψαχουλέψετε τη ντουλάπα της μαμάς σας και συγκεκριμένα τα κομμάτια που φορούσε τη δεκαετία του ογδόντα. Τότε η Δυναστεία κι η γκλάμουρ αισθητική της ήταν κυρίαρχες, σίγουρα θα βρείτε κάτι σχετικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα