My Fashion Fruit ή αλλιώς Αμαρυλλίς

Πάντα θαύμαζα τους ανθρώπους που δε μένουν στα λόγια αλλά τις ιδέες τους και τα όνειρά τους τα μετουσιώνουν σε πράξη. Πόσο μάλλον τώρα, σε μία εποχή που έχουμε ανάγκη να βλέπουμε νέους ανθρώπους να τολμούν, να εργάζονται, βάζοντας σε λειτουργία όλες τις σωματικές και πνευματικές τους δυνάμεις, για να πραγματοποιήσουν τον στόχο τους.

Η Αμαρυλλίς, η ιδιοκτήτρια και η ψυχή του διαδικτυακού καταστήματος MY FASHION FRUIT, γοητεύει με την αμεσότητα των απαντήσεων της στην πρόσφατη συνέντευξη που μου έδωσε και θέλγει με τις επιλογές της και το πιο απαιτητικό

κοινό. «Αυτό που θεωρώ ότι κάνει τις συλλογές μας να ξεχωρίζουν είναι πως κάθε κομμάτι είναι διαλεγμένο προσωπικά στα ταξίδια που κάνω. Κάθε κομμάτι που υπάρχει στο site έχει επιλεγεί από εμένα, πάντα με το κριτήριο του να έχει έντονο «χαρακτήρα», να μπορεί να καθορίσει ένα outfit. Πρέπει να με ενθουσιάσει, ώστε να ενθουσιάσει και τον κόσμο που ψωνίζει στο myfashionfruit! Να μην είναι κοινό και βαρετό, αλλά να εκφράζει απόλυτα μία κοπέλα που θέλει να πειραματίζεται με τα ρούχα της, που τρελαίνεται να φοράει κοσμήματα, που είναι δημιουργική στο ντύσιμό της! Μία κοπέλα με προσωπικότητα σε ό, τι φοράει», απαντώντας στο ερώτημα του πως καταφέρνει λοιπόν να διατηρεί τόσο όμορφες συλλογές, δίνοντάς μας την ευκαιρία πολλών και καλών επιλογών.


Oversized Shreds Top – Κόκκινο (38,00 €) [Περισσότερα]
Leather Look Collar Top (36,00 €) [Περισσότερα]
Oversized Top Καρπουζί Καρδιά (36,00 €) [Περισσότερα]

Το ζήτημα στα On line καταστήματα είναι να μπορούν να «οσμιστούν» το τι θέλουν οι πελάτες. Η Αμαρυλλίς έχει το χάρισμα να επιλέγει κομμάτια που με την πρώτη ματιά κάποια φίλη θα θέλει να τα αγοράσει και αυτό αναμφισβήτητα απαιτεί ταλέντο: «Νιώθω ότι οι κοπέλες του Myfashionfruit που μας παρακολουθούν και αγοράζουν από εμάς έχουν δυνατή αντίληψη για τη μόδα, πειραματίζονται με το style τους και απολαμβάνουν πολύ να φορούν ιδιαίτερα κομμάτια! Οπότε, όταν επιλέγω κάτι, είναι για εμένα μία πολύ διασκεδαστική διαδικασία! Βλέπω το προϊόν, ενθουσιάζομαι και ανυπομονώ να το μοιραστώ μαζί τους, γιατί είναι σαν να ξέρω πως, αν το έβλεπαν αυτή τη στιγμή, και οι ίδιες το ίδιο θα ένιωθαν».


Ψάθινος φάκελος με φιόγκο σε γαλάζιες αποχρώσεις (14,50 €) [Περισσότερα]
JULMA Brown Chanel style fabric Clutch (15,00 €) [Περισσότερα]
Φάκελος Metalic Black & Gold (30,00 €) [Περισσότερα]

Σε ένα on line κατάστημα μεγάλο ρόλο παίζει η εικόνα. Σημαντικό είναι να αποδοθούν τα προϊόντα με τέτοιο τρόπο, ώστε το αγοραστικό κοινό να έχει πλήρη εποπτεία του προϊόντος και να γοητευτεί από αυτό: «Το κομμάτι της φωτογράφησης κάθε προϊόντος είναι για εμάς η εικόνα του Myfashionfruit στον κόσμο που μας παρακολουθεί. Πέρα από τη σημαντικότητα μίας σωστής φωτογραφίας που δείχνει καθαρά το προϊόν στον αγοραστή, αναπόσπαστο κομμάτι αποτελεί η αισθητική της φωτογραφίας. Για το λόγο αυτό πέρα από τις φωτογραφίες και τις λήψεις που δείχνουν λεπτομερώς το προϊόν, υπάρχουν πάντα τα Lookbooks ,που δημι

Keywords
Τυχαία Θέματα