Ιδιαίτερα επιτυχής η παρουσία της Build-IT στην 5η διεθνή έκθεση Ecotec

12:05 23/3/2012 - Πηγή: Econews

Ιδιαίτερα επιτυχής αποτιμήθηκε απολογιστικά η συμμετοχή της Build-IT, στην 5η Διεθνή Έκθεση «ECOTEC-Τεχνολογίες Περιβάλλοντος & Φωτοβολταϊκά συστήματα» που πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο Expo Athens.

Από τις πλέον δυναμικά αναπτυσσόμενες εταιρείες καινοτόμων τεχνολογικών λύσεων στο χώρο της Ευφυούς Διαχείρισης Παραγωγής και Αποθήκευσης Ενέργειας, η Build-IT, με παρουσία εφάμιλλη της

επιχειρηματικής της δραστηριότητας μέχρι σήμερα, παρουσίασε σε πληθώρα επισκεπτών και εκθετών που επισκέφθηκε το περίπτερό της, την ολοκληρωμένη καινοτόμο λύση απομακρυσμένης παρακολούθησης και διαχείρισης Φ/Β εγκαταστάσεων, PV Sense και τις τεχνολογίες που χρησιμοποιήθηκαν για την επιτυχή υλοποίησή της.

Πιο συγκεκριμένα, παρουσιάστηκαν τόσο οι εξειδικευμένες λύσεις που διαθέτει για πάρκα μεγάλης ισχύος όσο και οι τυποποιημένες εκδόσεις της λύσης, PV Sense10, για οικιακά φωτοβολταϊκα  και PV Sense100, για εγκαταστάσεις μέχρι 100 kW.

Οι επισκέπτες, έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις live παρουσιάσεις που πραγματοποιήθηκαν από τα φωτοβολταϊκά πάρκα των επενδυτών που εμπιστεύθηκαν και εγκατέστησαν τη λύση, προκειμένου να παρακολουθούν και να διαχειρίζονται την επένδυσή τους από οποιοδήποτε σημείο, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και να επιτυγχάνουν τη μέγιστη απόδοση των έργων τους.

H Build-IT, θα συνεχίσει να επενδύει δυναμικά στις πράσινες τεχνολογίες και να συμμετέχει σε κάθε σημαντικό γεγονός που συμβάλλει στην ανάπτυξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας και την ενίσχυση της εξωστρέφειάς της, δημιουργώντας καινοτόμα και αντάξια του διεθνούς επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

Keywords
Τυχαία Θέματα