Ζβέρεφ: “Σαποβάλοφ και Αλιασίμ για Grand Slam”

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ ονομάτισε δύο NextGen τενίστες που αναμένεται να κερδίσουν Grand Slam τα επόμενα χρόνια

Το μέλλον του ανδρικού τένις είναι σε καλά χέρια αφού αρκετοί νεαροί τενίστες έχουν δείξει ήδη έτοιμοι και πρωταγωνιστούν στο ATP Tour ενώ δύο από αυτούς αναμένεται να κερδίσουν Major τουρνουά σύντομα, σύμφωνα με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Ο Γερμανός πρωταθλητής, πιστεύει

ότι ο Καναδάς θα έχει την τιμητική του τα επόμενα χρόνια αφού οι Ντένις Σαποβάλοφ και Φίλιξ-Οζέρ Αλιασίμ μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

“Ο Ντένις και ο Οζέρ θα γίνουν πρωταθλητές σε Grand Slam. Και οι δύο. Το έχω πει για τον Ντένις εδώ και δύο χρόνια και είμαι βέβαιος ότι και ο Φίλιξ θα κερδίσει ένα Major τουρνουά. Δεν είναι μόνο καλοί. Είναι πολύ καλοί. Είναι πολύ επικίνδυνοι αντίπαλοι. Και οι δύο παίζουν επιθετικά. Και οι δύο ξέρουν το παιχνίδι πολύ καλά, ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και πότε να το κάνουν, πότε να έρθουν μπροστά, πότε να κάνουν slice και πότε να χτυπήσουν μια διαφορετική μπάλα” τόνισε χαρακτηριστικά ο Ζβέρεφ.

Ο 21χρονος Γερμανός ακόμα δεν έχει καταφέρει να διακριθεί σε Grand Slam τουρνουά, με καλύτερή του πορεία αυτή στο Γαλλικό Όπεν το 2018 όταν είχε φτάσει στα προημιτελικά.

Παρ’όλαυτά, πιστεύει πολύ στον εαυτό του ότι σύντομα θα έρθει η στιγμή να πανηγυρίσει και ο ίδιος έναν Grand Slam τίτλο.

“Θα έχω μια πολύ δυνατή αντιπαλότητα και με τον Ντένις και με τον Φίλιξ γιατί πιστεύω ότι και εγώ θα γίνω Grand Slam πρωταθλητής. Δεν θέλω να ακουστώ υπερόπτης αλλά είναι σημαντικό να έχεις πίστη στον εαυτό σου. Πιστεύω ότι μπορώ να το κάνω…” είπε το Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης και κάτοχος του ATP Finals.

The post Ζβέρεφ: “Σαποβάλοφ και Αλιασίμ για Grand Slam” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα