Ζβέρεφ: “Οι νίκες δίνουν αυτοπεποίθηση” – VIDEO

Αν έλεγε κάποιος πριν από την έναρξη του ΑΟ, ότι ο Σάσα Ζβέρεφ, προερχόμενος από ένα καταστροφικό ATP Cup, θα έφτανε στα προημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν χωρίς να χάσει σετ, μάλλον θα γελάγαμε!

Ωστόσο, ο 22χρονος Γερμανός έχει ήδη κλείσει πολλά στόματα με τα πεπραγμένα του την τελευταία εβδομάδα στη Μελβούρνη όπου έχει περάσει πάνω από όλους τους αντιπάλους του έχοντας τον απόλυτο έλεγχο των αγώνων του.

Ειδικά

η νίκη του κόντρα στον αήττητο μέχρι πρότινος το 2020, Αντρέι Ρούμπλεφ ήταν μια ηχηρή “δήλωση” του Ζβέρεφ ότι είναι εδώ και θα διεκδικήσει μέχρι τέλους τις πιθανότητες του για κάτι μεγάλο στη διοργάνωση.

“Αυτό που βλέπετε είναι αποτέλεσμα της δουλειάς μου στην προπόνηση και των νικών μου στο κορτ. Οι νίκες δίνουν αυτοπεποίθηση. Στους πρώτους δύο αγώνες μου εδώ δεν έπαιξα τρομερά αλλά κέρδισα, μετά άρχισα να παίζω όλο και καλύτερα. Ελπίζω ότι θα συνεχίσω στον ίδιο ρυθμό”.

“Ο επόμενος μου αντίπαλος είναι ένας πολύ μεγάλος παίκτης, ένας πρωταθλητής Grand Slam. Έδειξε κόντρα στον Μεντβέντεφ πόσο μεγάλος παίκτης είναι. Σίγουρα περιμένω πολύ δύσκολο αγώνα” πρόσθεσε.

“Δεν έχω λόγο να μην έχω αυτοπεποίθηση. Όλοι οι παίκτες που έχουν μείνει στο ταμπλό έχουν τις πιθανότητές τους” συνόψισε ο Ζβέρεφ που έχει υποσχεθεί να δώσει όλο το prize money της διοργάνωσης για στήριξη των πληγέντων από τις φωτιές στην Αυστραλία να πάρει τον τίτλο!

Κώστας Αϊτάκης

The post Ζβέρεφ: “Οι νίκες δίνουν αυτοπεποίθηση” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα