Ναδάλ για Κύργιο: “Μου αρέσει να τον βλέπω να παίζει!” – VIDEO

O Ραφαέλ Ναδάλ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την προσπάθεια και το παιχνίδι που έκανε απέναντί του ο Νικ Κύργιος!

Η σχέση του Ραφαέλ Ναδάλ με τον Νικ Κύργιο έχει περάσει από πολλές “φουρτούνες”, ωστόσο, στο φετινό ΑΟ μάλλον έγιναν βήματα προς μια καλύτερη “συνύπαρξη”.

Ειδικά ο Ράφα, με τον “διαμαντένιο” χαρακτήρα που έχει, απένειμε τα εύσημα στον Νικ Κύργιο που παρουσιάστηκε στο φετινό ΑΟ ενώ ξεκαθάρισε υπό ποιες προϋποθέσεις έχει ενστάσεις απέναντί του.

“Ο Νικ, σε όλο το τουρνουά και σήμερα, έκανε ένα πολύ

καλό ματς. Ήταν συγκεντρωμένος και προσπάθησε σε κάθε πόντο. Τον είδα σε όλους τους αγώνες του και έπαιξε πολύ καλά. Όταν παίζει έτσι, είμαι ο πρώτος που θα τον υποστηρίξω. Μου αρέσει να τον βλέπω να παίζει. Είναι πολύ καλός για το άθλημα, έχει τεράστιο ταλέντο, μπορεί να διεκδικήσει τους πιο μεγάλους τίτλους, δεν υπάρχει αμφιβολία” ανέφερε.

“Ποτέ δεν τον έχω κριτικάρει για το στιλ παιχνιδιού του. Μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, όλα επιτρέπονται. Τα μόνα που έχω πει εναντίον του αφορούν κάποιες συμπεριφορές του που δεν αρμόζουν στο άθλημα και δεν είναι παράδειγμα για τα παιδιά. Όλα τα άλλα έχουν παρερμηνευτεί” ξεκαθάρισε.

“Από την πλευρά μου έπαιξα πολύ καλά. Είχα μερικές κακές στιγμές, στην αρχή του δεύτερου σετ και σερβίροντας για το ματς στο τέταρτο. Αλλά είμαι αρκετά ταπεινός ώστε να αποδέχομαι ότι λάθη γίνονται και πρέπει να προχωρήσουμε. Αγχώθηκα στο τέλος του τέταρτου σετ. Μετά το 5-6 όμως, είπα στον εαυτό μου ότι είμαι ακόμα κοντά στη νίκη, να τα δώσω όλα και να μην βάλω το άγχος στην εξίσωση του ματς. Το κατάφερα νομίζω”.

Έπλεξε το εγκώμιο και του επόμενου αντιπάλου του, του Ντομινίκ Τιμ.

“Είναι ένας τενίστας που μου αρέσει πάρα πολύ. Το τένις που παίζει, η δουλειά που κάνει, η τρομερή προσπάθεια που δίνει σε κάθε ματς. Θα είναι ένα δύσκολο ματς και μια πρόκληση για μένα. Περιμένω πολύ αυτόν τον προημιτελικό” συνόψισε.

Κώστας Αϊτάκης

The post Ναδάλ για Κύργιο: “Μου αρέσει να τον βλέπω να παίζει!” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα