Ζβέρεφ: Ντεμπούτο με επιβλητική νίκη στο Τόκιο

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ είναι το αντίπαλο δέος του Νόβακ Τζόκοβιτς στο πάνω μέρος του Ολυμπιακού τουρνουά, με τον δυναμικό Γερμανό να ξεκινάει άνετα και επιβλητικά την περιπέτειά του στο Τόκιο.

Το Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης και Νο4 του ταμπλό στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δεν αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στον Γιεν-Σουν Λου και με 6-1, 6-3 επί του 37χρονου

από την Ταϊπέι, προκρίθηκε στο 2ο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά την Κυριακή.

Ο 24χρονος Γερμανός που πραγματοποιεί την παρθενική του εμφάνιση σε Ολυμπιάδα, έβγαλε 9 άσους και κέρδισε το 85% (22/26) των πόντων πίσω από το πρώτο του σερβίς, φτάνοντας στην τελική επικράτηση μετά από μόλις 61 λεπτά αγώνα.

Στο 2ο γύρο της κορυφαίας διοργάνωσης, ο Ζβέρεφ θα αντιμετωπίσει τον Κολομβιανό Ντάνιελ Ελάχι Γκαλάν ο οποίος κέρδισε με 7-5, 6-1 τον Αιγύπτιο, Μοχάμεντ Σαφουάτ.

Το Νο7 του ταμπλό, Χούμπερτ Χουρκάτς επίσης εξασφάλισε τη συμμετοχή του στη φάση των “32” της διοργάνωσης με νίκη 6-2, 6-4 επί του Αυστραλού, Λουκ Σαβίλ. Στο 2ο γύρο ο Πολωνός θα αντιμετωπίσει τον Βρετανό, Λίαμ Μπρόντι που με τη σειρά του κέρδισε 7-5, 6-7(4), 6-2 τον Αργεντίνο, Φραντσίσκο Τσερούντολο.

Mε ανατροπή εξασφάλισε την πρόκριση ο Κάρεν Χατσάνοφ ο οποίος επιβλήθηκε 3-6, 6-1, 6-2 του Γιοσιχίτο Νισιόκα και σφράγισε το ραντεβού με τον Τζέιμς Ντάκγουορθ στο 2ο γύρο.

OLYMPIC GAMES MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+6h)

The post Ζβέρεφ: Ντεμπούτο με επιβλητική νίκη στο Τόκιο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα