Ζβέρεφ: “Είμαι σε έναν πολύ συναρπαστικό όμιλο”

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ σχολίασε την κλήρωση των ΑΤΡ Finals, επισημαίνοντας πως στον όμιλό του, όλα είναι ανοιχτά όσον αφορά ποιοι δυο τενίστες θα προκριθούν στην ημιτελική φάση…

Ο Γερμανός είναι ο υπερασπιστής του τίτλου στο Λονδίνο, όμως για να ξεπεράσει φέτος τους ομίλους, με την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, πρέπει να κάνει πράγματα και θαύματα στο Λονδίνο.

Καλώς ή κακώς, φαίνεται να είναι ο πιο αδύναμος κρίκος στο Group Agassi, μιας και οι Ράφαελ Ναδάλ, Ντανίλ Μεντβέντεφ και Στέφανος Τσιτσιπάς διανύουν

πολύ καλύτερη περίοδο από αυτόν και δείχνουν ότι είναι ένα βήμα μπροστά τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Βέβαια, όταν μιλάμε για τόσο υψηλό επίπεδο, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο, ο Ζβέρεφ να περάσει μέχρι και 1ος, αλλά φαινομενικά τουλάχιστον, τώρα φαντάζει φαβορί για την 4η θέση.

Τι είπε ο ίδιος ο Σάσα για την κλήρωση των τελικών της ΑΤΡ όμως ;

“Φαινομενικά, είμαστε οι οκτώ καλύτεροι παίκτες του κόσμου αυτή τη στιγμή. Γι’ αυτό και είμαστε στο Λονδίνο. Αυτό σημαίνει, ότι όποιον και να αντιμετωπίσεις, θα έχεις πρόβλημα. Πάντως, πιστεύω πως το Group μου είναι πιο συναρπαστικό από το άλλο.

Είμαστε τρεις νέοι τενίστες με φιλοδοξίες και μαζί μας είναι και ο Ράφα. Είναι πολύ ανοιχτά όλα τα σενάρια για την πρόκριση.

Πέρυσι ήταν υπέροχο και πολύ ξεχωριστό, το γεγονός ότι κατέκτησα τον τίτλο και θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να κερδίσω όσα περισσότερα ματς γίνεται στο φετινό τουρνουά”, είπε μεταξύ άλλων ο Ζβέρεφ.

NITTO ATP FINALS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-2h) | TV Schedule

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ζβέρεφ: “Είμαι σε έναν πολύ συναρπαστικό όμιλο” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα