Νικηφόρα πρεμιέρα για Ντε Μινόρ στο Μιλάνο – VIDEO

O Άλεξ Ντε Μινόρ, το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο στο φετινό NextGen Finals του Μιλάνο, ξεκίνησε νικηφόρα την πορεία του στη διοργάνωση!

Μαζί με τον Φράνσις Τιάφο, είναι οι μοναδικοί τενίστες που συμμετείχαν και στο περσινό NextGen Finals του Μιλάνο!

Ο Άλεξ Ντε Μινόρ ήταν ασταμάτητος πέρσι στο Μιλάνο μέχρι να “πέσει” πάνω στον Στέφανο Τσιτσιπά από τον οποίο και ηττήθηκε στον τελικό.

Φέτος όμως δεν υπάρχει Τσιτσιπάς στο προσκήνιο, συνεπώς, ο ήδη πολύ βελτιωμένος σε σχέση με πέρσι,

Αυστραλός τενίστας, θα πρέπει να θεωρείται το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο.

Η πρεμιέρα του ήταν σε γενικές γραμμές πειστική στη νίκη του με 4-2, 3-4(5), 4-1, 4-1 επί του Ισπανού Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς-Φοκίνα Νο87 στον κόσμο.

Θυμίζουμε τους ειδικούς κανόνες στη διοργάνωση με το σετ να τελειώνει στα τέσσερα νικηφόρα games, την απουσία πλεονεκτήματος στις ισοπαλίες αλλά και τη συνέχιση των σερβίς ακόμα και αν η μπάλα βρει στο φιλέ.

Στη μάχη των “πρωτάρηδων” στη διοργάνωση, ο Μιομίρ Κετσμάνοβιτς επικράτησε του Κάσπερ Ρουντ με 4-3(5), 4-3(5), 4-2 για τον όμιλο του Ντε Μινόρ.

Ο Φράνσις Τιάφο, στον έτερο όμιλο, μπορεί να είχε την εμπειρία της περσινής του συμμετοχής στο Μιλάνο, ωστόσο, υπέστη “θύμα” της νεανικής ορμής και του εκρηκτικού τένις του 18χρονου Γιανίκ Σίνερ!

Μετά το πρώτο σετ, ο Νο95 τενίστας στον κόσμο έκανε εκπληκτικά πράγματα ξεσηκώνοντας το τοπικό κοινό για να κερδίσει στο τέλος θριαμβευτικά τον Αμερικανό με 3-4(4), 4-2, 4-2, 4-2 παίρνοντας προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά.

Εντυπωσιακό ντεμπούτο στη διοργάνωση έκανε και ο 21χρονος Σουηδός Μίκαελ Ίμερ που επικράτησε του πολύ καλού φέτος Ούγκο Ουμπέρ με 4-3(2), 1-4, 4-2, 4-1.

NEXTGEN ATP FINALS DRAW | OOP (-1h) | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Νικηφόρα πρεμιέρα για Ντε Μινόρ στο Μιλάνο – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα