Θα δοκιμάσει και θα δει…

Τα πάντα για να παίξει στο Λονδίνο και να κρατήσει το Νο1 στο τέλος της σεζόν, θα κάνει ο Ράφαελ Ναδάλ

Την Παρασκευή θα κριθεί οριστικά η συμμετοχή του Ράφαελ Ναδάλ στο ATP Finals.

Ο Ισπανός πρωταθλητής, θα ταξιδέψει κανονικά στο Λονδίνο και θα προπονηθεί Πέμπτη και Παρασκευή στην Ο2 Arena, θέλοντας να διαπιστώσει ότι μπορεί να αγωνιστεί.

Αν καταφέρει να βγάλει αυτές τις δύο προπονήσεις χωρίς

πρόβλημα, τη Δευτέρα 11/11 θα αντιμετωπίσει τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, στο βραδινό ματς της 2ης ημέρας των αγώνων, για το γκρουπ “Andre Agassi” όπου συμμετέχουν επίσης και οι Τσιτσιπάς, Μεντβέντεφ.

“Έκανα εξετάσεις στη Μαγιόρκα που έδειξαν μια μικρή διάταση στο δεξί κοιλιακό μου. Θα ταξιδέψω στο Λονδίνο. Την Πέμπτη ή Παρασκευή, θα ξεκινήσω προπόνηση στο σερβίς μου και στόχος μου είναι να παίξω στο ATP Finals”  ανέφερε στο μήνυμά του στα Ισπανικά στο twitter, ο Ράφαελ Ναδάλ.

Hola a todos. Ayer tuve una resonancia en Mallorca y a pesar de tener una pequeña distensión en el recto abdominal derecho, viajaré a Londres. Jueves o viernes iniciaré la adaptación al servicio. La idea es de poder jugar las #atpfinals en Londres. Gracias por el apoyo!

— Rafa Nadal (@RafaelNadal) November 5, 2019

Δηλώσεις για την κατάσταση του 33χρονου Ισπανού, έκανε και ο γιατρός του, Δρ.Ρουίζ Κοτορό που εμφανίστηκε αισιόδοξος.

“Οι πρώτες εξετάσεις, όταν τραυματίστηκε στο Παρίσι, δεν ήταν αξιόπιστες. Έπρεπε να περιμένουμε 1-2 μέρες για πιο ακριβή αποτελέσματα. Τώρα γνωρίζουμε ποια είναι η κατάσταση. Θα κάνουμε όλες τις απαραίτητες θεραπείες για να μπορεί να παίξει. Αν η εξέλιξη αυτών των θεραπειών είναι ικανοποιητική, μπορεί να παίξει στο ATP Finals” δήλωσε στο atptour.com ο Κοτορό.

“Αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα με αντιφλεγμονώδη χάπια, έντονη θερμοθεραπεία καθώς και μασάζ με τον φυσιοθεραπευτή, Ράφαελ Μάϊμο. Είναι το είδος του τραυματισμού που μπορεί να σου επιτρέπει να παίξεις. Είμαι αισιόδοξος. Αν ο Ράφα πάει να παίξει, είναι γιατί θα μπορέσει να το κάνει” πρόσθεσε.

Ο Ναδάλ προέρχεται από την απόσυρσή του στα ημιτελικά του Paris Masters, πριν αντιμετωπίζει τον Ντένις Σαποβάλοφ. Ένιωσε ένα τράβηγμα στους κοιλιακούς και αποφάσισε να μην ρισκάρει σοβαρότερο τραυματισμό.

Για μια ακόμη χρονιά, ο 33χρονος Ισπανός αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο κλείσιμο μιας σεζόν, σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο, λόγω της μάχης που δίνει με τον Νόβακ Τζόκοβιτς για το Νο1 του κόσμου.

Ο Σέρβος εκμεταλλεύτηκε την απουσία του Ναδάλ στον τελικό του Παρισιού και έχει μειώσει στους 640 βαθμούς τη διαφορά από τον Ράφα.

Το Νο2 του κόσμου, τέθηκε επικεφαλής του γκρουπ “Bjorn Borg” στο Λονδίνο, μαζί με τον εξάκις πρωταθλητή της διοργάνωσης, Ρότζερ Φέντερερ, τον Ντόμινικ Τιμ που προκρίνεται για 4η συνεχόμενη χρονιά και τον πρωτάρη Ματέο Μπερετίνι.

NITTO ATP FINALS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-2h) | TV Schedule

The post Θα δοκιμάσει και θα δει… appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα