Ζβέρεφ: “Είχα πόνους μετά το 1ο set” (vid)

11:48 7/9/2023 - Πηγή: Tennis24

Για την ήττα του από τον κάτοχο του τίτλου, Κάρλος Αλκαράθ, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, κάνοντας λόγω για τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε μετά το 1ο set, ο οποίος δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί στο επίπεδο που θα ήθελε, για να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στο ματς.

Παράλληλα, ο 26χρονος Γερμανός απάντησε και στο γιατί δεν πήρε κάποιο ιατρικό time-out την ώρα του παιχνιδιού, ενώ έκλεισε μιλώντας για τους δύο πρωτοπόρους της παγκόσμιας κατάταξης, αναφέροντας

ότι είναι σε μία κατηγορία μόνοι τους σε σχέση με τους υπόλοιπους.

“Ήμουν ανταγωνιστικός στο 1ο set, είχα τις ευκαιρίες μου να προηγηθώ, αλλά δεν μπόρεσα να κάνω το break και το έχασα. Μετά απ’ αυτό ένιωσα έναν έντονο πόνο κάτω από το γόνατο, σχεδόν στο ύψος του οπίσθιου μηριαίου, στο αριστερό μου πόδι.

Λόγω των έντονων ενοχλήσεων μειώθηκε η ταχύτητα του σερβίς μου έπεσε, και όταν σου συμβαίνει κάτι τέτοιο την ώρα που παίζεις με τον Κάρλος είναι… καταστροφικό. Νιώθω πως αυτή η κακοτυχία μου στέρησε το μεγαλύτερο όπλο που είχα απέναντι του, και ήταν δύσκολο να διεκδικήσω στη συνέχεια κάτι παραπάνω.

Σε ερώτηση σχετικά με το γιατί δεν πήρε κάποιο ιατρικό time out, ή γιατί δε μίλησε με τον γιατρό του court απάντησε: “Σιχαίνομαι να φωνάζω τον γιατρό στο γήπεδο, το κάνουν πολλοί αυτό για τους λάθους λόγους και για να σταματήσουν τον ρυθμό του αντιπάλου. Τι θα μπορούσε να μου κάνει εκείνη την ώρα ένας γιατρός αν είχα για παράδειγμα μια θλάση; Δεν είμαι τέτοιος εγώ, αυτό ας το κάνουν οι άλλοι”.

Τέλος, αναφέρθηκε στο επίπεδο των Τζόκοβιτς και Αλκαράθ, που δίκαια είναι οι κορυφαίοι αυτή τη στιγμή, και αποτελούν μια κατηγορία μόνοι τους: “Έπαιξα με τον Νόβακ στο Σινσινάτι και με τον Κάρλος εδώ.

Το επίπεδό τους είναι πολύ κοντά, υπάρχουν τομείς του παιχνιδιού κατά τους οποίους ο Νόβακ είναι καλύτερος, και άλλοι όμως που ο Κάρλος παίζει καλύτερα. Αυτή τη στιγμή είναι μια κατηγορία μόνοι τους και οι υπόλοιποι θα πρέπει να τους φτάσουμε. Είναι τόσο απλό.”

The post Ζβέρεφ: “Είχα πόνους μετά το 1ο set” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα