Λεμπρόν: “Στείλαμε ένα μήνυμα στους υπόλοιπους πως είμαστε ακόμη εδώ”

00:25 7/9/2023 - Πηγή: Tennis24

Κατενθουσιασμένος εμφανίστηκε ο Χουάν Λεμπρόν σε συνέντευξη που παραχώρησε στον απόηχο της κατάκτησης του Finland Open, του πρώτου φετινού του τίτλου στο World Padel Tour. Ο 28χρονος Ισπανός, μέχρι πριν λίγους μήνες Νο1 του κόσμου μαζί με τον παρτενέρ του Αλεχάνδρο Γκαλάν, ουσιαστικά θέλει να μετατρέψει αυτή την επιτυχία σε ένα… πάτημα επανεκκίνησης για το υπόλοιπο του 2023. Παράλληλα, ο Λεμπρόν αναφέρθηκε και στα μελλούμενα στον κόσμο του πάντελ, κυρίως μετά τη γνωστοποίηση της εξαγοράς του World

Padel Tour από την Qatar Sports Investments, ιδιοκτήτρια του Premier Padel, με πρόθεση να ενοποιήσει τα δύο σιρκουί.

Ο Χουάν Λεμπρόν (δεξιά) και ο Αλεχάνδρο Γκαλάν.

“Το να κατακτάς τουρνουά ποτέ δεν είναι εύκολο, ωστόσο επιστρέψαμε με πολλή ταπεινότητα. Ελπίζω να μην επιστρέψει η κακοτυχία. Αυτός ο τίτλος ήταν ένα μήνυμα προς τους υπόλοιπους παίκτες ότι βρισκόμαστε ακόμη εδώ. Με τον Αλεχάνδρο ορίσαμε μερικούς βραχυπρόθεσμους στόχους και προφανώς η κεντρική ιδέα είναι να νικάμε σε κάθε ματς και σε κάθε τουρνουά που συμμετέχουμε”, ανέφερε για τον τίτλο στο Finland Open ο Λεμπρόν.

Οι Χουάν Λεμπρόν και Αλεχάνδρο Γκαλάν στην απονομή του Finland Open.

Για την ενοποίηση των δύο μεγάλων σιρκουί, ο Ισπανός στάθηκε κυρίως στην προσδοκώμενη εξομάλυνση του αγωνιστικού προγράμματος, κάνοντάς το πιο διαχειρίσιμο για τους παίκτες. “Το να δίνεις 120 αγώνες τη χρονιά δεν είναι εφικτό. Εάν πάρουμε για παράδειγμα τον Ράφα Ναδάλ, με τον οποίο μοιραζόμαστε τον ίδιο γιατρό, στο απόγειό του έπαιζε 80 ματς τη χρονιά”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λεμπρόν.

Τέλος, ο Ισπανός δεν άφησε εκτός εξίσωσης ούτε το A1 Padel, ένα μικρότερο μεν, αλλά δυναμικά ανερχόμενο σιρκουί που δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα στην αμερικανική ήπειρο. “Το ιδανικό θα ήταν μία ενοποίηση του Premier Padel με το A1 Padel. Το Premier Padel έχει πάντως (μεταξύ των δύο) αρκετά μεγαλύτερο κοινό”, σχολίασε ο Λεμπρόν.

Σημειώνεται πως ο Λεμπρόν με τον Γκαλάν αμέσως μετά τον τίτλο το Τάμπερε της Φινλανδίας ταξίδεψαν στο Παρίσι για να αγωνιστούν στο Paris Major του Premier Padel, το οποίο μάλιστα διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του Ρολάν Γκαρός.

Το Philippe Chatrier των εγκαταστάσεων του Ρολάν Γκαρός έτοιμο για πάντελ!

The post Λεμπρόν: “Στείλαμε ένα μήνυμα στους υπόλοιπους πως είμαστε ακόμη εδώ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα