Ζόρικη πρεμιέρα για Τιμ! – VIDEO

Ο Ντομινίκ Τιμ δυσκολεύτηκε πολύ στην πρεμιέρα του στο γρασίδι φέτος κόντρα στον Μιχαήλ Γιούζνι στο Χάλε αλλά προκρίθηκε τελικά στον επόμενο γύρο του 500ριου τουρνουά!

Wow, @ThiemDomi, that is one MEAN backhand #GerryWeberOpen pic.twitter.com/exi5TDu7Ex

Tennis TV (@TennisTV) 18 Ιουνίου 2018

Στο

πρώτο του ματς μετά τον χαμένο τελικό του Ρολάν Γκαρός κόντρα στον Ραφαέλ Ναδάλ, ο Ντομινίκ μπήκε με το δεξί στη φετινή χορτάρινη σεζόν όχι με εύκολο τρόπο!

Ο πολύπειρος Μιχαήλ Γιούζνι έχασε δύο set point στο πρώτο σετ αφού πρώτα είχε εμποδίσει τον Αυστριακό σώζοντας ο ίδιος δύο set point ευκαιρίες στο 5-4, έφτασε γενικά στα όριά του τον Τιμ, αλλά ο Αυστριακός μπόρεσε να αποδράσει τελικά κάνοντας το 1-0, κάτι που τον οδήγησε στο να παίξει στη συνέχεια του ματς πιο ήρεμα και πιο καλά.

Βρίσκοντας τα πατήματά του σιγά-σιγά στην επιφάνεια και σερβίροντας εκπληκτικά (συνολικά άσοι), ο Αυστριακός πήρε τελικά τη νίκη-πρόκριση με 7-6(5), 6-2 στον επόμενο γύρο όπου αντιμετωπίζει τον Γιουίτσι Σουγκίτα ενώ, ευρισκόμενος στο πάνω μέρος του ταμπλό, είναι υποψήφιος αντίπαλος του Ρότζερ Φέντερερ στον ημιτελικό γύρο!

Καλή αρχή έκανε στο γρασίδι και ο Κέι Νισικόρι που παραδοσιακά επιλέγει το Χάλε σαν τον βασικό χώρο προετοιμασίας του για το Wimbledon!

Ο 29χρονος τενίστας επικράτησε του Γερμανού Ματίας Μπάτσινγκερ με 6-3, 7-6(3) και θα δοκιμάσει σε μεγάλο βαθμό τις φετινές του δυνάμεις σε αυτήν την επιφάνεια στον επόμενο γύρο κόντρα σε έναν εκ των Μίσα Ζβέρεφ ή Κάρεν Κατσάνοφ.

Ο Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ είναι ένας ποιοτικός τενίστας και στο γρασίδι και η εμφάνισή του κόντρα στον Γιαν-Λέναρντ Στρουφ ήταν κάτι παραπάνω από ενθαρρυντική στη νίκη του με 6-4, 6-1 επί του Γερμανού.

Δευτέρα, 18/6: 1ος γύρος Gerry Weber Open

Nishikori (Japan) beat Bachinger (Germany) 6-3 7-6(3)

Agut (Spain) beat Struff (Germany) 6-4 6-1

Haase (Netherlands) beat Sousa (Portugal) 4-6 7-5 6-4

Kudla (USA) beat Lacko (Slovakia) 6-4 6-4

Sugita (Japan) beat Marterer (Germany) 6-4 5-7 6-3

Thiem (Austria) beat Youzhny (Russia) 7-6(5) 6-2

GERRY WEBER SINGLES DRAW | OOP (-1h) | TV

Κώστας Αϊτάκης

The post Ζόρικη πρεμιέρα για Τιμ! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα