Ζώντας “στα άκρα”! – VIDEO

Το full επιθετικό παιχνίδι της Γέλενα Οσταπένκο ανταμείφθηκε για ακόμη μια φορά στο φετινό Miami Open και η νεαρή Λετονή προκρίθηκε στον πρώτο της ημιτελικό σε Premier Mandatory τουρνουά εις βάρος της Ελίνα Σβιτολίνα!

Ημέρες Ρολάν Γκαρός ξαναζεί η μικρή αλλά θαυματουργή Γέλενα Οσταπένκο!

Η πιο επιθετική παίκτρια του γυναικείου τουρ λατρεύει τις αργές επιφάνειες και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα με την αξιοθαύμαστη πορεία που κάνει στο φετινό Miami

Open όντας δύο βήματα μακριά από τον τίτλο!

Η 20χρονη Λετονή, μπορεί να υπέστη συνολικά έξι(!) breaks, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να επικρατήσει σε δύο tie breaks της Ελίνα Σβιτολίνα, 7-6(3), 7-6(5) αποτρέποντας τη συμμετοχή της Ουκρανίδας σε ακόμα έναν ημιτελικό φέτος!

Μια νίκη που ήρθε πανάξια γιατί η Οσταπένκο ήταν η τενίστρια που ήλεγχε ουσιαστικά την πλειονότητα των ράλι και από την ρακέτα της εξαρτόνταν σχεδόν τα πάντα, κάτι που απορρέει φυσικά και από το πολύ επιθετικό στιλ της!

Αν και έχει μάθει να ζει και να πεθαίνει με μεγάλο αριθμό winners αλλά και αβίαστων λαθών, η νεαρή Λετονή, που δεν απέφυγε τα πολλά λάθη και στον ημιτελικό της Τετάρτης, πιστώνεται δύο εξαιρετικά tie break στα οποία βρήκε μεγάλα χτυπήματα που απαιτούσαν πολύ κουράγιο και πνευματική δύναμη.

Μακριά από τον καλό της εαυτό βρέθηκε σε γενικές γραμμές η Σβιτολίνα που περιορίστηκε σε εντελώς παθητικό ρόλο, αλλά και πάλι είχε πολυάριθμες ευκαιρίες να πάρει πολλά παραπάνω από το ματς, χάρη περισσότερο στα λάθη της αντιπάλου της.

Αλλωστε, έφτασε δύο πόντους μακριά από το να πάρει το πρώτο σετ (6-5, 30-30) ενώ και στο δεύτερο προηγήθηκε τρεις φορές με break αλλά σε όλες τις περιπτώσεις η Οσταπένκο επέστρεψε τιμωρώντας με φοβερές επιστροφές τα σερβίς της αντιπάλου της.

Στα κρίσιμα tie breaks, τελικά, η Λετονή ήταν καλύτερη αν και χρειάστηκε να περάσει μια τρομάρα στο δεύτερο όταν και προηγήθηκε μεν με 6-2 αλλά έχασε τα τρία πρώτα match point της, μερικά με σοβαρά λάθη.

Οχι όμως και το τέταρτο που το τελείωσε με, τι άλλο, winner και με το χαρακτηριστικό της χαμόγελο.

Πλέον, η ταλαντούχα τενίστρια θα έχει μεγάλη ευκαιρία για είδοσο στον τελικό, αφού στον τελευταίο προημιτελικό η qualifier, Ντάνιελ Κόλινς έκανε τη μεγάλη έκπληξη και κέρδισε με 6-2, 6-3 το Νο8 του ταμπλό, Βίνους Γουίλιαμς.

Τετάρτη, 28/3: Προημιτελικοί Miami Open

Ostapenko (Latvia) beat Svitolina (Ukraine) 7-6(3) 7-6(5)

ΜΙΑΜΙ OPEN DRAW | OOP (-7h) | Live Scores

Kώστας Αϊτάκης

The post Ζώντας “στα άκρα”! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα