Μάχη Πύργων!

Η προημιτελική αναμέτρηση στο Μαϊάμι, μεταξύ του ανίκητου Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο και του ανεβασμένου Μίλος Ράονιτς, κόβει την ανάσα από το πρόγραμμα της Τετάρτης

Τους δύο πρώτους προημιτελικούς στο Masters των ανδρών και τους εναπομείναντες στο Mandatory τουρνουά των γυναικών, περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Τετάρτης στο Crandon Park.

Δίχως αμφιβολία, η αναμέτρηση που συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα είναι αυτή ανάμεσα στον Ντελ Πότρο και τον Ράονιτς όπου ο Καναδός θα προσπαθήσει να επιβεβαιώσει την αγωνιστική του άνοδο, σταματώντας το σερί των 14 νικών του Αργεντίνου πρωταθλητή!

Η

συγκεκριμένη αναμέτρηση θα κλείσει το πρόγραμμα των αγώνων στο Stadium (04:00GR-Cosmote Sport 6HD) και πρόκειται για την 5η μεταξύ τους μονομαχία με το επιμέρους σκορ να είναι ισόπαλο 2-2.

Οι δύο Πύργοι θα αναμετρηθούν για δεύτερο διαδοχικό τουρνουά, αφού ο Ντελ Πότρο είχε κερδίσει εύκολα 6-2, 6-3 στα ημιτελικά του Indian Wells, πριν μερικές ημέρες στην Καλιφόρνια.

Νωρίτερα (22:00GR-Cosmote Sport 6HD) θα διεξαχθεί ο πρώτος ανδρικός προημιτελικός μεταξύ του φορμαρισμένου Τζον Ίσνερ και του πολύ δυνατού φέτος, Χίον Τσανγκ. Οι δύο άνδρες θα αναμετρηθούν για 4η φορά, με τον πανύψηλο Αμερικανό να προηγείται 2-1 στις νίκες όμως ο 22χρονος Νοτιοκορεάτης είχε κερδίσει στο πιο πρόσφατο ραντεβού τους, στην αρχή της φετινής χρονιάς στο Όκλαντ.

Γνωρίζοντας ήδη το πρώτο ζευγάρι της ημιτελικής φάσης των γυναικών, Αζαρένκα-Στίβενς, σήμερα θα μάθουμε και τις δύο επόμενες ημιφιναλίστ στο Μαϊάμι.

Στις 20:00GR θα αναμετρηθούν Γέλενα Οσταπένκο και Ελίνα Σβιτολίνα, σε μια μάχη ανάμεσα στις ανερχόμενες δυνάμεις της WTA, στο rematch του περσινού Wimbledon όπου η Λετονή είχε επικρατήσει σε δύο κλειστά σετ.

Λίγο αργότερα (02:00GR), η τρεις φορές πρωταθλήτρια της διοργάνωσης, Βίνους Γουίλιαμς, θα προσπαθήσει να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά απέναντι στην συμπατριώτισσά της qualifier, Ντάνιελ Κόλινς που πραγματοποιεί το τουρνουά της καριέρας της!

Ανδρικό ταμπλό: DRAW | OOP (-6h) | TV SCHEDULE

Γυναικείο ταμπλό: DRAW | OOP (-6h) | Live Scores

The post Μάχη Πύργων! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα