Επιστρέφει νωρίτερα ο Ναδάλ!!

O Θρυλικός Ισπανός συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον αγώνα του 2ου γύρου στο Davis Cup με αντίπαλο τη Γερμανία στο χωμάτινο court του Plaza de Toros de Valencia στη Βαλένθια

Αντίστροφα για την πολυαναμενόμενη επιστροφή του στα courts, μετράει ο Ράφαελ Ναδάλ.

Ο 31χρονος από τη Μαγιόρκα, θα βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής ομάδας Davis Cup της Ισπανίας

για τη σπουδαία προημιτελική αναμέτρηση με τη Γερμανία το τριήμερο 6-8 Απριλίου στη Βαλένθια.

Το νέο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης (από την ερχόμενη Δευτέρα), βρίσκεται εκτός δράσης από τα προημιτελικά του Australian Open όταν εγκατέλειψε στο 5ο σετ της αναμέτρησης με τον Μάριν Τσίλιτς με πρόβλημα στο ισχίο.

Προσπάθησε να επιστρέψει στο Ακαπούλκο, όμως απέσυρε τη συμμετοχή του την τελευταία στιγμή με νέες ενοχλήσεις στο ίδιο σημείο. Ο Ναδάλ δεν αγωνίστηκε ούτε στα δύο πρώτα Masters της περιόδου σε Ίντιαν Ουέλς και Μαϊάμι, θέλοντας να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού και να προετοιμαστεί για το χώμα.

Η αποθεραπεία του πήγαινε πολύ καλά τελευταία και εδώ και 10 μέρες προπονείται εντατικά στη γενέτειρά του τη Μαγιόρκα, σε χώμα.

Έτσι, ο Σέρχι Μπρουγκέρα βρέθηκε στην ευχάριστη θέση να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για τη δύσκολη εντός έδρας αναμέτρηση με τη Γερμανία, μαζί με τους επίσης παλιούς Νταβίντ Φερέρ και Φελισιάνο Λόπεζ αλλά και τους υπολογίσιμους Πάμπλο Καρένιο Μπούστα, Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκουτ.

Η Γερμανία θα κατέβει στο tie με το μεγάλο της αστέρι, Αλεξάντερ Ζβέρεφ που πλαισιώνεται από τους Φίλιπ Κολσράιμπερ, Ζαν-Λεναρντ Στρουφ και Μαξιμίλιαν Μέρτερερ.

Οι προημιτελικοί του Davis Cup είναι οι εξής:

Ιταλία-Γαλλία
Ισπανία-Γερμανία
Κροατία-Καζακστάν
ΗΠΑ-Βέλγιο

WORLD GROUP DRAW

The post Επιστρέφει νωρίτερα ο Ναδάλ!! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα