Ζαννιάς: Αναμένεται νέα ΚΥΑ για το τένις

Η σύγχυση στο Ελληνικό τένις συνεχίζεται καθώς η ενημέρωση τη Δευτέρα (02/11) από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού δεν ξεκαθάρισε την κατάσταση, σχετικά με τη λειτουργία των τένις κλαμπ και των ακαδημιών από την Τρίτη (03/11) στην Αττική και γενικά στις περιοχές που βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη, λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού (εξαιρούνται Θεσσαλονίκη, Σέρρες που βρίσκονται σε ολικό lockdown

14 ημερών).

Σύμφωνα με την τοποθέτηση του προέδρου της ΕΦΟΑ, Σπύρου Ζαννιά στο Facebook, αναμένεται νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση, μετά την αποστολή του προτεινόμενου υγειονομικού πρωτοκόλλου από την Φίλαθλη Ελληνική Ομοσπονδία Αντισφαίρισης και την αναμονή έγγρισης από τη ΓΓΑ και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά.

“Προ των πυλών η νέα ΚΥΑ. Η Ε.Φ.Ο.Α., σε αναμονή της δημοσίευσης της νέας ΚΥΑ για τα μέτρα όπως ανακοινώθηκαν από την Κυβέρνηση, πριν από λίγα λεπτά απέστειλε το επικαιροποιημένο Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Ε.Φ.Ο.Α προς έγκριση στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γιώργο Μαυρωτά, ο οποίος συντονίζει την Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ. Το Υγειονομικό Πρωτόκολλο περιλαμβάνει τη λειτουργία γηπέδων και εγκαταστάσεων Τένις στην Επικράτεια.

Οι διαδικασίες για την έγκριση του Πρωτοκόλλου ή τις πιθανές τροποποιήσεις του ήταν πάντα σύντομες και για το λόγο αυτό ευχαριστώ τον ΓΓΑ κ. Γιώργο Μαυρωτά. Θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Α” ανέφερε στο post ο κ. Ζαννιάς.

The post Ζαννιάς: Αναμένεται νέα ΚΥΑ για το τένις appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα