Paris Masters: Ο Λόπεζ στον δρόμο του Ναδάλ

Για την πρώτη μέρα του Paris Masters, ο Φελισιάνο Λόπεζ σε ένα συγκλονιστικό πρώτο σετ, κατάφερε τελικά να ξεπεράσει το εμπόδιο του Φίλιπ Κραίνοβιτς και να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση, όπου θα συναντήσει τον συμπατριώτη, καλό του φίλο και Νο1 του ταμπλό, Ράφαελ Ναδάλ.

Ο 39χρονος τενίστας, Νο64 στον κόσμο, πέτυχε μια σπουδαία ανατροπή στο πρώτο σετ, το οποίο ήταν και το καθοριστικό για την εξέλιξη του αγώνα

ενώ στο 2ο κυριάρχησε του Σέρβου, φτάνοντας στο 7-6(11), 6-1 μετά από 1 ώρα και 25 λεπτά.

Ο Φίλιπ Κραίνοβιτς παρότι βρέθηκε να προηγείται με 5-0 στο tie break, δεν μπόρεσε να το κερδίσει, αφού ο Λόπεζ βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και επέστρεψε παίρνοντας τελικά το εναρκτήριο σετ αφού έσωσε πρώτα έξι set points του αντιπάλου του!

Το δεύτερο σετ ήταν τυπική διαδικασία, με τον Ισπανό να κερδίζει με ευκολία 6-1. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λόπεζ ήταν αψεγάδιαστος στο πρώτο του σερβίς, κερδίζοντας όλους τους πόντους του, έχοντας το απόλυτο 100% (34/34) και το 50% από το 2ο (14/28).

Έτσι, ο Λόπεζ σφράγισε το ραντεβού με τον επίσης αριστερόχειρα συμπατριώτη του, Ράφαελ Ναδάλ στο 2ο γύρο. Θα είναι το 14ο ραντεβού των δύο Ισπανών στο tour, με τον Ναδάλ να προηγείται 9-4 στο σκορ αλλά τον Λόπεζ να έχει κερδίσει τα δύο τελευταία παιχνίδια τους, το 2014 και το 2015.

Your first #RolexParisMasters main draw winner of 2020 is….

The oldest player in the draw at 3⃣9⃣-years-young, @feliciano_lopez! He downs Krajinovic 7-6(11), 6-1. pic.twitter.com/q10CYayiI6

ROLEX PARIS MASTERS (@RolexPMasters) November 2, 2020

Ο Ράντου Άλμποτ έκανε την μεγάλη έκπληξη πετώντας έξω τον Πολωνό Χούμπερτ Χουρκάζ, με 2-1 σετ, 7-5, 6-7(5), 6-4. Ο Μολδαβός τενίστας παρότι βρέθηκε με μπρέικ πίσω στο καθοριστικό σετ, βρήκε τις λύσεις και αντέδρασε παίρνοντας τη μεγάλη νίκη και παράλληλα το εισιτήριο για την επόμενη φάση, όπου θα βρει απέναντι του τον φορμαρισμένο Αντρέι Ρούμπλεφ που προέρχεται από τον τίτλο στη Βιέννη.

Ο Μπόρνα Τσόριτς επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και πέτυχε μια μεγάλη νίκη κόντρα στον αρκετά ποιοτικό Μάρτον Φούτσκοβιτς με 7-6(5), 6-1. Ο 23χρονος Κροάτης παίζοντας εξαιρετικά κατά διαστήματα και βρίσκοντας τον τρόπο να φέρει σε δύσκολη θέση τον Φούτσκοβιτς με τα aggressive χτυπήματα του, πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Εκεί θα συναντήσει το νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στον Ντελ Μπόνις και τον Τζόρνταν Τόμσον.

PARIS MASTERS DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

The post Paris Masters: Ο Λόπεζ στον δρόμο του Ναδάλ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα