“Θέλω να παίξω με τον Ναδάλ στο τελευταίο ματς της καριέρας μου”

17:58 7/4/2019 - Πηγή: Tennis24
Ο Νταβίντ Φερέρ έχει ακόμη… ενάμιση μήνα ζωής στο ανδρικό Tour. Ο Ισπανός θα δώσει το τελευταίο του παιχνίδι στο Mutua Madrid Open του Μαΐου και θέλει να έχει αντίπαλο τον Ράφαελ Ναδάλ…

Ο θρυλικός 36χρονος “γίγαντας”, θα πει αντίο στην επαγγελματική του καριέρα τον Μάιο, αγωνιζόμενος στο Masters της Μαδρίτης. Ποιον θέλει να έχει αντίπαλο ; Μα φυσικά τον κακό του δαίμονα, αλλά πολύ καλό του φίλο, Ράφα Ναδάλ.

Άλλωστε, ποιος δεν θα ήθελε να παίξει κόντρα στον κορυφαίο όλων των εποχών στην χωμάτινη επιφάνεια,

στο τελευταίο ματς της καριέρας του, στο “κοκκινόχωμα”.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φερού:

“Στην τελευταία μου χρονιά στο ανδρικό Tour, έχω κερδίσει ήδη έναν τενίστα όπως ο Ζβέρεφ. Σίγουρα είναι φοβερό, όμως γενικότερα θέλω να τα πάω καλύτερα στα τελευταία τουρνουά της καριέρας μου.

Δεν περίμενα να με υποστηρίζουν τόσοι πολλοί άνθρωποι, όπου κι αν πηγαίνω. Ήταν απίστευτο όλο αυτό που έζησα στα τελευταία μου ματς και συναισθηματικά δεν ήμουν έτοιμος, γιατί όλοι είχαν τα βλέμματα τους σε εμένα.

Θα προσπαθήσω, να μην σκέφτομαι την τελευταία μου μέρα ως τενίστας πάντως. Θα είναι πολύ συναισθηματική ημέρα, πολύ ξεχωριστή. Τα τελευταία μου τουρνουά θα είναι στη Μαδρίτη και τη Βαρκελώνη, στο σπίτι μου.

Και στη φετινή χωμάτινη περίοδο, ο Ναδάλ είναι το φαβορί πιστεύω. Νομίζω πως αν είναι υγιής θα κερδίσει όλα τα μεγάλα τουρνουά στην επιφάνεια αυτή. Θα ήθελα πολύ πάντως, να παίξω κόντρα σ’ αυτόν, στο τελευταίο ματς της καριέρας μου”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Θέλω να παίξω με τον Ναδάλ στο τελευταίο ματς της καριέρας μου” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα