Υπάρχει ζωή και μετά τον Φέντερερ!

Αυτό πιστεύει ο Ματς Βιλάντερ ο οποίος όμως ξεκαθαρίζει ότι ο Ελβετός τενίστας δεν γίνεται να αντικατασταθεί από κανέναν!

Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι μόλις ο Ρότζερ Φέντερερ “κρεμάσει” τη ρακέτα του, αυτόματα πάρα πολύς κόσμος θα σταματήσει να ασχολείται με το τένις ή θα μειωθεί σε σημαντικό βαθμό το ενδιαφέρον του.

Ο Ματς Βιλάντερ δεν θέλει να είναι τόσο απαισιόδοξος και εξηγεί ότι θα υπάρξει “ζωή” και μετά την απόσυρση του Ελβετού όσο τεράστιο πλήγμα για το άθλημα οπωσδήποτε θα είναι.

“Θυμάμαι

ακόμα το τι έγινε όταν αποσύρθηκε ξαφνικά ο Μποργκ στα 25 του. Ο κόσμος τρελάθηκε, δεν το πίστευε. Ο Μποργκ έκανε για πρώτη φορά το τένις “μαζικό” και όλοι πίστεψαν ότι η απόσυρση του θα κατέστρεφε την απήχηση του αθλήματος. Αλλά δεν συνέβη”.

“Αντίθετα, έδωσε την ευκαιρία και σε άλλα “αστέρια” να λάμψουν όπως ο ΜακΕνρο, ο Γιανίκ Νοά αλλά και εγώ! Το ενδιαφέρον για το άθλημα ανανεώθηκε, δεν εξαφανίστηκε”.

“Δεν θα μπορέσει κάποιος να αντικαταστήσει τον Φέντερερ. Αυτό δεν γίνεται. Αλλά θα δοθεί χώρος σε άλλους παίκτες να δείξουν τι αξίζουν. Μπορεί να μην αγαπηθούν όσο ο Φέντερερ, αλλά θα αγαπηθούν με άλλον τρόπο”.

Η στιγμή της απόσυρσης του “Βασιλιά” αναγκαστικά πλησιάζει και σίγουρα όλα θα είναι διαφορετικά την επόμενη μέρα…

Κώστας Αϊτάκης

The post Υπάρχει ζωή και μετά τον Φέντερερ! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα