Κορία: “Ο Ντελ Πότρο μπορεί να φτάσει στο Νο1 το 2019”

Ο Γκιγέρμο Κορία, πρώην Νο3 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, σε πρόσφατη συνέντευξή του, τόνισε πως ο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο μπορεί να φτάσει μέχρι και το Νο1 του κόσμου μέσα στο 2019…

Ένας από τους κορυφαίους Αργεντινούς τενίστες όλων των εποχών, ο Γκιγκέρμο Κορία, φιναλίστ του Γαλλικού Όπεν το 2004, μίλησε σε μέσο της χώρας του για την εξέλιξη του Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο.

Ο 36χρονος επεσήμανε πως ο “Πύργος” μπορεί την ερχόμενη σεζόν να ανταγωνιστεί τους Νόβακ Τζόκοβιτς, Ράφαελ Ναδάλ και Ρότζερ Φέντερερ στη μάχη για το Νο1

της παγκόσμιας κατάταξης.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Το 2019 ο Ντελ Πότρο θα έχει πολλές ευκαιρίες να φτάσει στο Νο1 του κόσμου. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα παλέψει με τους κορυφαίους.

Υπάρχουν τενίστες άνω των 33 ετών που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις, το τένις έχει εξελιχθεί αρκετά όμως Ναδάλ και Φέντερερ συνεχίζουν να βρίσκονται εκεί. Πιστεύω πάντως ότι ο Ντελ Πότρο θα τους ανταγωνιστεί πάρα πολύ.

Έχει ελπίδες να τους ξεπεράσει μέσα στο 2019. Αν είναι υγιής θα κάνει την μεγάλη έκπληξη και θα βρίσκεται στο τέλος της χρονιάς στις πρώτες δυο θέσεις”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Κορία: “Ο Ντελ Πότρο μπορεί να φτάσει στο Νο1 το 2019” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα