Ύμνοι Ιβανίσεβιτς για Σίνερ

12:03 3/8/2020 - Πηγή: Tennis24

Το επόμενο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, στο πρόσωπο του Γιάνικ Σίνερ, βλέπει ο προπονητής του τωρινού Νο1, Γκόραν Ιβανίσεβιτς.

Ο coach του Νόβακ Τζόκοβιτς, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την τενιστική αξία του 18χρονου Ιταλού ο οποίος έχει εντυπωσιάσει τους ειδικούς με την αλματώδη εξέλιξή του τον τελευταίο χρόνο.

“Αυτός είναι το μέλλον. Σίγουρα Top5 παίκτης και πιθανόν για το Νο1. Δεν μπορώ να δω τόσο μακριά, αφού είναι μόλις 18. Έχει εξελιχθεί απίστευτα γρήγορα και σίγουρα πρόκειται για μεγάλο κεφάλαιο” είπε

σχετικά ο Ιβανίσεβιτς.

Ο Σίνερ το 2019 ολοκλήρωσε τη σεζόν με την κατάκτηση του Next Gen ATP Finals, διαδεχόμενος τον Στέφανο Τσιτσιπά στο θρόνο του κορυφαίου ανερχόμενου τενίστα.

Μέσα σε 12 μήνες το 2019, ο  Ιταλός έκανε πράγματα και θάματα, αναγκάζοντας τους πάντες να ασχοληθούν μαζί του και να θεωρείται πλέον ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα των τελευταίων ετών στο τένις.

Πέτυχε 11 νίκες στο ATP Tour σε σύνολο 21 αγώνων με σημαντικότερη αυτή επί του Νο13 στον κόσμο, Γκάελ Μονφίς, στο European Open της Αμβέρσας. Eίναι o δεύτερος νεαρότερος τενίστας που κατακτά τρεις τίτλους Challenger μέσα σε μια σεζόν, μετά τον Ρισάρ Γκασκέ που το κατάφερε αυτό στα 17 του.

To 2020 έχει πετύχει 3 νίκες σε σύνολο οχτώ αγώνων, με σημαντικότερη αυτή επί του Νο10 στον κόσμο, Νταβίντ Γκοφάν στο 2ο γύρο του Ρότερνταμ.

Βρίσκεται στο Νο73 της παγκόσμιας κατάταξης ενώ έχει career high το Νο68 της ATP.

The post Ύμνοι Ιβανίσεβιτς για Σίνερ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα