Ζβέρεφ: “Καλύτερα να μην γίνει το US Open”

18:33 2/8/2020 - Πηγή: Tennis24

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ εξέφρασε για ακόμη μια φορά τις μεγάλες του αμφιβολίες σχετικά με τη διεξαγωγή του US Open υπό τις παρούσες συνθήκες.

Η απόφαση να διεξαχθεί το Αμερικανικό Slam είναι ειλημμένη από την USTA παρά το γεγονός ότι αρκετοί κορυφαίοι τενίστες, όπως οι Νικ Κύργιος και Άσλεϊ Μπάρτι, έχουν ήδη αποφασίσει να μην πάρουν το ρίσκο να ταξιδέψουν στη Νέα Υόρκη.

Ο 23χρονος

Γερμανός, από τη Νίκαια της Γαλλίας όπου βρίσκεται και συμμετέχει στην τελική φάση του UTS2, θα προτιμούσε να δει το φετινό US Open να ακυρώνεται δίχως πάντως να αποκλείει το ενδεχόμενο να πάει τελικά στις Η.Π.Α.

“Είναι λίγο τρελό το να δούμε το US Open να πραγματοποιείται. Θα προτιμούσα να μην διεξαγόταν και να ξεκινούσαμε από τα ευρωπαϊκά τουρνουά. Δεδομένης της κατάστασης στις Η.Π.Α., δεν το θεωρώ ασφαλές να πάμε εκεί τώρα”.

“Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα πάω ή όχι. Αν πάνε οι περισσότεροι τενίστες και υπάρχουν πόντοι κατάταξης, υπάρχει αυξημένη πίεση για να πας” ανέφερε ο Σάσα.

Παρά το γεγονός ότι οι ανησυχίες του είναι βάσιμες, ο ίδιος δεν έδειξε να ανησυχεί για τον κορονοϊό, προ εβδομάδων, όταν και έβγαινε με την παρέα του σε ένα κατάμεστο beach club ενώ όφειλε να βρίσκεται σε καραντίνα μετά το Adria Tour.

Κώστας Αϊτάκης

The post Ζβέρεφ: “Καλύτερα να μην γίνει το US Open” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα