Νικητής στο UTS2 ο Ζβέρεφ!

00:33 3/8/2020 - Πηγή: Tennis24

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ κατάφερε να βγει “αλώβητος” από έναν απολαυστικό τελικό στο UTS2 που εξελίχθηκε σε ένα τρομερό θρίλερ για πολύ γερά νεύρα!

Κόντρα στον εξαιρετικό Φίλιξ Οζέρ-Αλιασίμ, ο Γερμανός τενίστας κατάφερε να σώσει match point του Καναδού στον “ξαφνικό θάνατο” πριν κατορθώσει να πάρει δύο σερί πόντους και κερδίσει τελικά τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή με 3-2 (19-10, 11-13, 10-17, 18-8, 2-1)!

Και όλα αυτά ενώ έμεινε πίσω στα δεκάλεπτα με 2-1 και χρειάστηκε να κάνει μια σπουδαία ανατροπή για να στεφθεί πρωταθλητής στη δεύτερη έκδοση της πρωτότυπης

διοργάνωσης που διοργανώνει ο Πατρίκ Μουράτογλου!

Ο τελικός θύμισε πάρα πολύ τον αντίστοιχο της πρώτης έκδοσης του τουρνουά ανάμεσα στους Στέφανο Τσιτσιπά και Ματέο Μπερετίνι καθώς και εκεί όλα κρίθηκαν στον “ξαφνικό θάνατο” με τον Μπερετίνι να σώζει match point του Τσιτσιπά πριν του “κλέψει” τον τίτλο!

Και οι δύο φιναλίστ έδειξαν να βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και, ειδικά για τον Ζβέρεφ που δεν έκανε καλές εμφανίσεις στο Adria Tour ενώ μετά δέχτηκε τη δημόσια κατακραυγή για το σπάσιμο της καραντίνας, οι εμφανίσεις και η ανεβασμένη διάθεση που έδειξε να έχει αυτό το Σαββατοκύριακο στη Νότια Γαλλία, ήταν πολύ ενθαρρυντικά σημάδια!

Θρίλερ είχαμε και στον γυναικείο τελικό!

Και εκεί όλα κρίθηκαν στον “ξαφνικό θάνατο” με την Αλιζέ Κορνέ να πραγματοποιεί, παρολίγον, μια τρομερή ανατροπή από το 0-2 κόντρα στην Αναστασία Παβλιουτσένκοβα!

Η Γαλλίδα ισοφάρισε τα δεκάλεπτα σε 2-2 αλλά υπέκυψε στον “ξαφνικό θάνατο” κόντρα στη Ρωσίδα με 16-8, 12-11, 11-14, 9-16, 3-1 σε ένα ακόμα απολαυστικό ματς μιας πολύ γεμάτης μέρας στη Mouratoglou Tennis Academy!

Θα έχουμε, άραγε, και τρίτη έκδοση;

Με το τουρ να ξεκινάει σε δύο εβδομάδες στους άντρες, φαντάζει μάλλον απίθανο στο προσεχές μέλλον να έχουμε ξανά UTS, ωστόσο, είναι δεδομένο ότι ο Μουράτογλου θέλει η διοργάνωση να έχει μέλλον και να μπει ίσως ακόμα και στο καλεντάρι της ATP!

Κώστας Αϊτάκης

The post Νικητής στο UTS2 ο Ζβέρεφ! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα