[Update] ΝΙκητες: Διαγωνισμός: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα του "Glass"

Ένα διαφορετικό κόμικ blockbuster.

Αν είστε από αυτούς που ευχαριστήθηκαν το "Split" στο 2016 και fan του M. Night Shyamalan (Sixth Sense, Signs, The Village), τότε σίγουρα ανυπομονείτε για το "Glass" και το IGN Greece σε συνεργασία με την Feelgood, σας δίνουν την ευκαιρία για να δείτε το νέο θρίλερ στην επίσημη πρεμιέρα του.

Το 2016 ο δις υποψήφιος για Όσκαρ

σκηνοθέτης και σεναριογράφος M. Night Shyamalan, έκανε μια όμορφη έκπληξη όταν έδεσε "στο '90", την τότε ταινία του, "Split", με το "Unbreakable" του 2000, δίνοντας την υπόσχεση πως αυτές οι δύο ταινίες θα ενωθούν σε μια τρίτη. Το όνομα αυτής "Glass" και με την τριλογία να ονομάζεται "Eastrail 177 Trilogy". Το επερχόμενο θρίλερ (φαντασίας) που ουσιαστικά πρόκειται για sequel, δεν είχε πάρει το πράσινο φως 19 χρόνια πριν, παρά τις καλές εισπράξεις του "Unbreakable" (Άφθαρτος). Έτσι, ο Shyamalan ξεκίνησε να γράφει το "Split" χρησιμοποιώντας έναν χαρακτήρα που προόριζε για το "Unbreakable" και είδε πιο μετά την ευκαιρία να ενσωματώσει το "Split" στην αφήγησή του και την ιστορία του, παίρνοντας φυσικά την άδεια για τα δικαιώματα και δίνοντας έτσι την υπόσχεση για μια συνολική συνέχεια.

Στο cast θα δούμε φυσικά τους Bruce Willis, Samuel L. Jackson και James McAvoy, όπως επίσης και τους Spencer Treat Clark, Charlayne Woodard, Anya Taylor-Joy, Sarah Paulson και Adam David Thompson.

Δώρα

10 διπλές προσκλήσεις για την avant premiere του "Glass", την Τρίτη 15 Ιανουαρίου στις 19.30 Village@The Mall, ώρα 19:30.

&feature=youtu.be

Ακολουθώντας το φινάλε του Διχασμένου (Split), ο Glass βρίσκει τον Dunn να καταδιώκει τον Crumb σε μια σειρά από κλιμακωτές συναντήσεις, όπου η στιβαρή παρουσία του Price μοιάζει σαν ενός μαέστρου που φαίνεται να κρατάει μυστικά και για τους δυο.

17 Ιανουαρίου στους κινηματογράφους από την FeelgoodΝΙΚΗΤΕΣIGN Greece [Update] Νικητες: Διαγωνισμός: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την μεταμεσονύχτια avant premiere του "Escape Room" Update: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Kέρδισε ένα από τα 15 Fallout 76 [Update] ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε ένα από τα 10 Steam Keys για το My Brother Rabbit

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα