Ξεκίνημα για Σάκκαρη στο Σαν Ντιέγκο

Η Μαρία Σάκκαρη θα κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη το βράδυ (21:30 GR) στο 500άρι τουρνουά Cymbiotika San Diego Open κόντρα στην προερχόμενη από τα προκριματικά Κολομβιανή και Νο75 του κόσμου, Καμίλα Οσόριο στο παιχνίδι που θα ανοίξει το σημερινό πρόγραμμα στο κεντρικό court Barnes Stadium. 

Η Ελληνίδα τενίστρια θα αγωνιστεί για πρώτη φορά μετά από τον πρόωρο αποκλεισμό της από το US Open κόντρα σε μια παίκτρια την οποία έχει συναντήσει ακόμα μία φορά στο τουρνουά του Νότιγχαμ (γρασίδι) το 2022 έχοντας επικρατήσει

σχετικά εύκολα με 6-2, 6-3. 

Η νικήτρια από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά μια εκ των Έμμα Ναβάρο και Αλιακσάντρα Σάσνοβιτς (και οι δύο προέρχονται από τα προκριματικά), οι οποίες αγωνίζονται σήμερα στο court 2 (όχι πριν τις 23:00 GR). 

Από εκεί και πέρα το πρόγραμμα της Τετάρτης περιλαμβάνει σημαντικές αναμετρήσεις με την Νο1 του ταμπλό, Ονς Ζαμπέρ, να αγωνίζεται απέναντι στην Αναστασία Ποταπόβα, ένα παιχνίδι που θα ακολουθήσει αυτό της Σάκκαρη με την Οσόριο, ενώ αμέσως μετά θα μπουν στο court οι Άννα Καλίνινα με την Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα.

Στο πρώτο παιχνίδι του βραδινού προγράμματος (03:30 GR) η Σλόουν Στίβενς θα αντιμετωπίσει την Καρολίν Γκαρσία, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι του κεντρικού court η Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια θα αγωνιστεί κόντρα στην Μάρτα Κόστιουκ. 

Μεγάλο παιχνίδι έχουμε και στο court 2 όπου η Γέλενα Οσταπένκο θα παίξει απέναντι στην περσινή ημιφιναλίστ του τουρνουά Ντανιέλε Κόλινς. 

SAN DIEGO OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OPP (-10h)

The post Ξεκίνημα για Σάκκαρη στο Σαν Ντιέγκο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ξεκίνημα, Σάκκαρη, Σαν Ντιέγκο,xekinima, sakkari, san ntiegko