Αποθέωση για Τζόκοβιτς και Σερβία στο Βελιγράδι (vids)

Μεγάλες στιγμές ζει ο Σέρβικος αθλητισμός τις τελευταίες ημέρες καθώς μετά την κατάκτηση της 2ης θέσης της Εθνικής Σερβίας στο Μουντομπάσκετ, ήρθε και ο 24ος θρίαμβος του Νόβακ Τζόκοβιτς σε Grand Slam.

Ο 36χρονος Σέρβος, πιστοποίησε τον τίτλο του κορυφαίου όλων των εποχών, επεκτείνοντας το ρεκόρ του σε Major κατακτήσεις, μετά τη νίκη του με 3-0 σετ επί του Ντανίλ Μεντβέντεφ στον τελικό του Αμερικανικού Όπεν

την Κυριακή.

Οι παίκτες της Εθνικής Σερβίας στο μπάσκετ, μαζί με τον Νόλε, γνώρισαν την αποθέωση από τους εκστασιασμένους συμπατριώτες τους που γέμισαν την ιστορική πλατεία μπροστά από το Παλιό Παλάτι (Stari dvor) στο Βελιγράδι.

Ο Τζόκοβιτς δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, υψώνοντας το τρόπαιο του US Open και βλέποντας τις αντιδράσεις λατρείας του κόσμου.

Το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, ήταν στο επίκεντρο της συγκέντρωσης και οι συμπατριώτες του μπασκετμπολίστες συνέχεια τον αγκάλιαζαν και τον επευφημούσαν.

Μιλώντας στους συμπατριώτες του, ο Τζόκοβιτς είπε: “Υπάρχουν σπάνιες στιγμές που μένω άφωνος και αυτή είναι μία από αυτές. Αυτό είναι ένα παιδικό όνειρο που έγινε πραγματικότητα για μένα. Όπως πολλοί από τη γενιά μου, ήμουν εκεί για να απολαύσω τις προηγούμενες επιτυχίες διαφόρων αθλητικών ομάδων, συμπεριλαμβανομένης της υδατοσφαίρισης και του μπάσκετ. Αυτή είναι μεγάλη τιμή για μένα, είναι ανεκτίμητη και αυτό συναίσθημα δεν θα ξανασυμβεί ποτέ”

Novak Djokovic received a heroes welcome in Serbia tonight.

His tears say everything. pic.twitter.com/vUjtH7675V

— Danny (@DjokovicFan_) September 12, 2023

Serbia come back to Belgrade after the 2nd place in the FIBA World Cup.
Novak Djokovic with a surprise.
50k people in Belgrade.
Basketball & Tennis all together in Srbjia.

AMAZING.#Basketball #Baloncesto #Srbija #Serbia #FIBAWC #Djokovic #FIBAWorldcup pic.twitter.com/ZlIHISmYmJ

— Matteo Andreani (@matty_vanpersie) September 12, 2023

Ακολούθησε πάρτι σε νυχτερινό μαγαζί της πόλης, με τον Νίκολα Γιόκιτς να ξεχωρίζει..

Jokić with his teammates from the national team having fun in Belgrade. Novak Djokovic is also there with them.#joker #nikola #jokic #denver #nuggets #milutinov #djokovic #belgrade pic.twitter.com/ilrnfANmOU

— архиватор (@_arhivator) September 13, 2023

The post Αποθέωση για Τζόκοβιτς και Σερβία στο Βελιγράδι (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα