Ξανά τελικό η Χάλεπ – VIDEO

Η Σιμόνα Χάλεπ σε δαιμονιώδη φόρμα ενόψει Αμερικανικού Όπεν

Μετά την κατάκτηση του Rogers Cup την περασμένη εβδομάδα, η Σιμόνα Χάλεπ είναι έτοιμη να πανηγυρίσει και στο δεύτερο συνεχόμενο Premier 5 τουρνουά στο WTA Tour!

Η κορυφαία τενίστρια στον κόσμο, έβαλε τέλος στην εκπληκτική κούρσα της 20χρονης Αρίνα Σαμπαλένκα στο Σινσινάτι και με 6-3, 6-4 επί της Λευκορωσίδας, σφράγισε τον τελικό του Western & Southern Open με την Κίκι Μπερτένς που νωρίτερα κέρδισε την Πέτρα Κβίτοβα για δεύτερη

σερί εβδομάδα.

Aυτός θα είναι ο 6ος τελικός για τη Χάλεπ μέσα στο 2018, έχοντας κερδίσει 3 τίτλους φέτος και 18 συνολικά στην καριέρα της.

Η Σαμπαλένκα, είχε αποκλείσει τρεις Top20 αντιπάλους στην πορεία της προς τα ημιτελικά του Σινσινάτι ωστόσο απέναντι στην κάτοχο του Γαλλικού Όπεν, δεν μπόρεσε να κάνει την υπέρβαση, χάνοντας το ματς σε 75 λεπτά αγώνα.

“Ήταν πρόκληση για μένα να έχω έναν τόσο νεαρό αντίπαλο που έχει πετύχει πολύ καλές νίκες και παίζει με υψηλή αυτοπεποίθηση. Είπα στον εαυτό μου να ηρεμήσω και να παίξω το παιχνίδι μου, κάτι που έκανα. Ήμουν πολύ δυνατή πνευματικά” είπε η Χάλεπ που πέτυχε πέντε break σε έξι προσπάθειες.

WESTERN AND SOUTHERN OPEN DRAW | OOP | SCORES

The post Ξανά τελικό η Χάλεπ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα