Τιτάνιος τελικός στο Σινσινάτι! – VIDEO

Για πρώτη φορά από τον Ιανουάριο του 2016, Ρότζερ Φέντερερ και Νόβακ Τζόκοβιτς θα βρεθούν ξανά αντιμέτωποι για τη συνέχιση του συναρπαστικού και αμφίρροπου rivalry τους

Ο Ρότζερ Φέντερερ σφράγισε τον ονειρεμένο τελικό στο Western & Southern Open που είναι το τελευταίο μεγάλο τουρνουά προετοιμασίας πριν το US Open.

Στα 37 του χρόνια, ο μαέστρος θα αγωνιστεί στον 150ο τελικό της καριέρας του και 8ο στο Σινσινάτι, εκεί όπου διατηρεί το τέλειο ρεκόρ με 7-0!

Την Παρασκευή, ο Φέντερερ αναγκάστηκε να κερδίσει δύο

αγώνες (Μάγερ, Βαβρίνκα) για να προκριθεί στα ημιτελικά, ωστόσο το Σάββατο αποδείχθηκε πιο τυχερός αφού ο Νταβίντ Γκοφάν εγκατέλειψε στις αρχές του 2ου σετ με πρόβλημα τραυματισμού στον ώμο.

Ο Φέντερερ ήταν μπροστά με 7-6(3), 1-1 (30/40) όταν ο Βέλγος αποφάσισε να εγκαταλείψει στο δικό του service game και να δώσει μια πιο ξεκούραστη πρόκριση στον Φέντερερ.

“Πιστεύω εδώ στο Σινσινάτι, πρέπει να κερδίσεις τους κρίσιμους πόντους. Δεν υπάρχουν πολλές ευκαιρίες, ειδικά αν προστατεύεις καλά το σερβίς σου. Όλα εξελίσσονται πολύ γρήγορα. Δεν μπορείς να παίξεις τα συνηθισμένα ράλι. Φυσικά βοηθάει να έχεις κερδίσει το πρώτο set tie break γιατί αυτό σου δίνει επιπλέον αυτοπεποίθηση.

“Οπότε, ήμουν χαρούμενος με τον τρόπο που ανέβασα το παιχνίδι μου σε αυτό το σετ και στο tie break. Έκανα ένα καλό tie break, οπότε είμαι ικανοποιημένος” είπε ο Ρότζερ Φέντερερ αμέσως μετά.

Αυτή ήταν η 14η συνεχόμενη νίκη του Φέντερερ στο Cincinnati Masters ενώ έχει 96 συνεχόμενα κερδισμένα service game.

Ο Βασιλιάς σφράγισε το 46ο ραντεβού του με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, σε μια από τις πιο συναρπαστικές και αμφίρροπες αντιζηλίες στο ATP Tour τα τελευταία χρόνια.

23-22 το σκορ υπέρ του Σέρβου, με τελευταία τους συνάντηση τον Ιανουάριο του 2016 όταν ο Νόλε πήρε κεφάλι στο σκορ, με τη νίκη του στα ημιτελικά του Australian Open.

WESTERN AND SOUTHERN OPEN DRAW | OOP | TV SCHEDULE

The post Τιτάνιος τελικός στο Σινσινάτι! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα